Inte bra...

Styrka: Check
Kondition: Check
Kordination: Nej
Taktkänsla: Nej

Tror jag är sämst i världen på de två sista. Jag det NEJ. Det går inte. Äldst och sämst. Det kändes inge vidare...
Det känns ju ännu bättre då tränarn säg: "Vid 19-20års åldern ska det inte vara några problem, då ska man kunna sånt här". Öh, jag är 19, innebär det här att jag borde lägga mig ner och dö?  Typ lite så kändes det.


Vad jag vill komma fram till är: Jag är gammal och värdelös!





Crap

Dum dum dum. Det är den allra sista skolveckan, och vad gör jag? Sitter uppe klockan 23 kvällen innan och gör klart det som ska vara klart och redovisas imorgon bitti. Låter det vettigt? Det är det inte, det är idiotiskt! Kan nån snälla komma och slå mig i huvudet? Jag förtjänar det och det verkar inte riktigt ge nånting att göra det själv.

Nu ska jag återgå till att skriva min 10min långa engelska redovisning. Jeeij.

Good music, makes good life





Watch me dance, watch me fall

Fan ta dig! Nu känner jag mig ännu mer värdelös...

ÅÅH JÄVLA HELVETE!



Jag vill, men jag ska inte. Jag är bara så trött på att vänta.

Mysfredag

Egentligen vill jag duscha...men jig ork int. Ska istället bädda ner mig i sängen och försöka att inte frysa ihjäl. Ska även läsa lite i min bok Någon i din säng. En skräckroman jag fortfarande är lite skeptisk till, har inte bestämt mig än för om jag ska gilla den eller inte. Gillade min förra bok bättre, men det hade ju också sina anledningar..




Ojaa enormt spännade fredagskväll! Really don´t give a crap. Men om TVÅ veckor (eller en) så ses vi i dimman!
Annars, så mår vi allihopa som vi förtjänar imorgon. ;)


Stephen Lynch

Den här mannen har en tendens att alltid få mig glad. Lite old news kanske, men fortfarande lika jävla roligt!



=D

Det är kul att vara arg. Så därför är jag arg fastän jag egentligen är jätteglad.
Jag är glad över att skolan löser sig, så även ekonomin. Är glad för att jag har jättefina föräldrar som ställer upp då man behöver dom, för att jag är i bättre fysiskt skick än någonsin. För att jag har en bästa vän som betyder otroligt mycket, och jag är glad över mina nya vänner som även dom gör mig lycklig.

Just nu är jag helt enkelt glad för att få finnas till.


Bara realistisk

På träningen:

Malin: Jag tror jag vet vad du menar med att en viss person hatar dig.

Jag: Tack! Då kanske jag inte är paranoid.... så mycket iaf.

Jag: Men jag fattar inte varför hon hatar mig!?

Malin: För att du är ful.

Jag: Aha, ja det förklarar ju saken...


Haha, neej, vi är inte riktigt som man borde ;)





Fast det är ju fan sant.

Torsdag

Ofrivillig sovmorgon = ledig dag!

Vad att göra med all denna tid...? Insåg idag att det är flera veckor sen jag var ute och sprang sist. Det måste åtgärdas. Typ imorgon. Funderar på att ta en vända med inlinsen idag istället. Är ju faktiskt hyffsat fint ute =) -Så får det bli!

Ikväll är det träning som gäller. Var en vecka sen sist..^^ Men för första gången i mitt låter jag skolan gå före fotbollen. Så nej, inget dåligt samvete här inte.

Störd

Har en jävligt bra dag, så jag måste bara få säga det här.

Jag är typ smart. Nej men helt seriöst. Fick veta idag att jag kommer få godkänt i matten, nationella gick bättre än jag trodde. Även dagens engelskaprov gick som en dans, var lite orolig då jag inte pluggat alls.

SÅ nu återstår bara:

1-2 finansprov

Lite engelska

Lite småföretagande

Fysik-inlämning

NK-redovisning

-Enligt mig är det där ingenting Wiho!


Som bevis på att jag verkligen är bäst (iaf idag) så fick jag detta sms:

"Oj så himla härligt. Kanon bra jobbat och du är bara bäst!"

=D

Okej, det var från mamma, men min mamma skulle aldrig ljuga om något sådant! Alltså är det sant.


Snart ska jag börja röja upp i köket, ser ut som ett helvete. Måste städa mitt rum också...blä. Dessutom håller jag på att frysa ihjäl, det är bara 15 grader. Om det bara kunde sluta vara så pissit kallt och grått ute...

I min värld

Varför blev jag nyss så jäkla glad? Jo just därför.

Måste snart ta tag i det där igen, men varje gång är det precis lika nervöst och jobbigt.
Fast ibland undrar jag om det är värt det. Att göra drömmen till verklighet. För så vitt jag vet, för det mest med sig smärta.
But then again, what do I know?

Bara för att jag föredrar drömmar framför verklighet. Där saker och ting faktiskt går min väg och där jag inte behöver känna mig klumpig eller otillräcklig.

Blä

Har absolut ingen lust till nånting.


Skolan går, som ni kanske märkt, åt helvete.

Fotbollen... Vad är vitsen att vi är bättre och starkare om vi ändå inte kan vinna?

Livet i övrigt; går mest bara omkring och inväntar framtiden.
 Finns ingenting positivt just, exakt nu.


Allt eller inget

Vad bättre än att plugga matte efter extremt onödigt lång och jobbig dag? Det mesta kan jag tänka mig.
Jag kan en del, medans annat fattar jag ingenting av. Men vafan 1/3 av provet kommer bestå av sådant jag lärde mig för mindre än en vecka sen... bra planerat dära! Meeen jag skyller allt på Elisabeth (ja, här hänger vi ut folk!) det var hon som fick mig att hata det jag en gång älskade. Ja, jag gillar matte(=nerd) men nu kommer jag få IG så...jag är kool ändå.

Nu ska jag bara gå igenom Emmas 12 uppgifter, försöka mig på att genomföra ett gammalt nationellt prov, sen sova på saken. Alla som vill får hålla tummarna imorgon, jag lär behöva allt stöd och all tur i världen för att klara det här...

Wiio!

Jag är speedad på koffein och socker!!! Underbart för det innebar att jag äntligen gjorde klart och skickat in historiaB:n, som jag hade IG-varning på. GO MARRE!

Snart är det sista mattegenomgången inför nationella imorgon, sen blir det att dra ihop nån skit att redovisa till i eftermiddag. Wiiiie snart är den här veckan ÖVER!



It takes patience, lots of patience. Then it´s over, FUCKING over.


Ny plan!

Istället för att göra det omöjliga möjligt, går jag och lägger mig. Jag önskar verkligen att jag hade haft lite sparad energi, men det har jag inte. Jag vill bara att allt ska vara över. Jag lär mer än troligt ångra mig i framtiden att jag inte satsade mer på skolan, men just nu... är jag glad så länge jag inte bryter ihop.







Fuck this, I´m going to be a stripper!


0poäng

Fuckfuckfuck jag orkar inte! Nyss varit borta i ingenstans helt i jävla onödan. Förlust dessutom. Vi suger.

Nu ska jag lyckas skriva ihop en värdelös redovisning och dessutom lära mig den till imorrn. Good luck Chuck. Men först ska jag gräva i skafferiet och se om det finns nånting ätbart...


i-landsproblem

Jag har tappat bort min miniräknare. Du kan ju själv försöka att räkna ut lg och ln utan en sådan!! Det går inte. Och nej, dom funktionerna finns ej på en vanlig miniräknare. KUUUUK

Ja, jag fortsätter briljera på mitt egna lilla vis. Dvs inte alls...



Nu ska jag be en bön till gud, sedan sova. Borde kanske vända mig till Satan istället, lite hjälp borde man väl få av den man sålde sin själ till...? Fast förväntar mig inget annat än ett hånleende från dom båda.


Med det sagt..; GONATT

Lördagsgodis

Museet-redovisning på måndag (obörjat)

Nationella matteC på tisdag (kort sagt; I´m fucked)

Engelskaprov-de grande på onsdag (hade varit ett plus om man lärt sig nånting på lektionerna)

Finansprov valfri dag (det enda som faktiskt ser bra ut)


Finns absolut INGEN anledning att se fram emot nästa vecka. Ska ta itag med de två första på listan ikväll.
Logaritmer och derivator... Skepp hit och dit.
Hur det än går, så är allting finito om två veckor. Då blir livet en fest. Fram tills dess....är det ett helvete.


Nej det här duger inte, fram med matteboken!

Nej nej

Ingen sol. Och absolut ingenting att äta. Jag behöver socker, annars dör jag. Enda lösningen på problemet är typ att baka. Men orkar jag det? Neeeej. Så därför kmr jag att dö av sockerbrist. Åååh, skulle seriöst kunna göra vad som helst för en kaka just nu...eller godis...eller chips...

Men jag har ju mitt vatten. Kan ju alltid knappra på typ spagetti eller nått...

På tal om vatten och pasta. Skulle nästan vilja skita i matchen imorgon. Jag är så jävla less. Men det lär jag ju inte göra. Att ha en trogen, lättmanipulerad jävla idiot som jag i laget måste fan vara perfekt.


When coca-cola is a part of your life

Var det värt att åka inlines 16km bara för att köpa cola..?

-ANTAGLIGEN!




<3

Onödigt långt jävla inlägg

Det är sommar på riktigt då man kan vara ute i regn i shorts och t-shirt utan att frysa. Dock jävligt synd att det inte var sol och varmt ;) Meeen det kommer fler tillfällen.

Är åter igen irriterad på vissa lagkamrater. VAD HAR JAG GJORT DIG? Helvete. Eller har du bara bestämt dig för att hata mig? Trodde vi hade kommit förbi det där, men satan så fel man har ibland. Och så har vi en till stjärna, som aldrig håller käften, alltid påpekar vad alla andra gör fel men som samtidigt gör precis likadant och som visar respektlöshet mot de som försöker hjälpa. - Väx upp och inse att ni inte är jordens centrum.

Nu när jag likas är igång och klagar, kan ica snälla ge mig mitt jobbschema?!? Jag skulle hemskt gärna vilja kunna planera de 3 kommande månaderna av mitt liv. Finns ganska mycket man ska hinna med.

Bara för att lägga till nånting kul, så har det kommit till min kännedom att personer jag "känner" har krockat. Det är kul för att det är sant. För att ingen ska tro jag är ett känslokallt monster vill jag bara tillägga att ingen kom till skada, något man inte kan säga om inblandade fordon. Det var fan inte ens riktiga olyckor, de inträffade bara pga dåliga bilförare. Nej jag är förmodligen inte bättre själv, men dom är snäppet sämre.

Vill bara tillägga att mitt körkortsregister är klockrent. Eller ja, förutom en p-bot. Vissa gånger har det varit skicklighet som räddat mig, men för det mesta har det varit ren och skär tur. Skulle nog vilja påstå att det är KARMA. (Bra sådan)





Imorrn är det sagt att vi ska bada, vilket innebär dåligt väder som sabbar våra planer.
Men du, MARSHMALLOWS FFS! MMM, det hade varit mys.




Jag älskar vädret!

Träningen igår var verkligen nånting alldeles extra. Första gången på gräs vilket innebar att man kunde ha sina gräsdojjor samt endast klä sig i shorts och t-shirt - att äntligen få slippa det där jävla understället. Det enda negativa var att det var kvävande varmt, sådär brukar det inte vara förrän juni/juli. Och så en par miljontals mygg på det, som gjorde att man inte kunde vara stilla någon längre stund... Men jävligt kul var det!

Idag. Sol sol och sol.... tror aldrig jag har varit såhär brun i hela mitt liv och det är bara MAJ. Det är helt jävla galet. Om bara skolan och ekonomin kunde *poff* fixa sig så skulle livet vara fullkomligt. Men nej nej.

Shitday

Idag är ingen bra dag. Började med att jag tog sovmorgon ända till kl 8! Sen var jag överambitiös och gick de 8km till Byske för att ta bussen därifrån. Väl på skolan så har jag lektion i något jag fattar absolut nada av, sen Nk-prov som gick åt hell... Och däremellan gav en av lärarna den första av många rosa lappar, där det stod IG-varning. Tjoho, så var skoldagen avklarad. Beger mig till ica och köper en macka som jag i lugn och ro hade tänkt äta vid älvslänten. Inte det. Då kommer en svart person, som inte kan prata ren svenska fram och ska försöka ragga upp mig. Kul. Till slut ger han upp och jag får vara ifred. Wupie.
Träffade en gammal kär vän på stan också. Allt vi har att säga varandra nu för tiden är tydligen "hej!". Jag tycker det är jävligt tråkigt, men that´s life antar jag...


Första träningen på gräs ikväll! Det är något att glädjas över.

Jävla helvete

Febern är tillbaka. Eller ja, den var väl aldrig riktigt borta. Kan jag inte bara få bli ordentligt sjuk istället för att det ska komma och gå? Ska typ gå och faila ett självmord i älven, kanske hjälper... (med nerkylning som främsta mål, dör jag är det bara en bonus)

Så eftersom jag inte kunde träna, samtidigt som huvudet gör så att det inte går att plugga så har jag istället suttit och gått igenom mina högskolepoäng. 2500 är minimum. Jag fick ihop det till ungefär 2600. Förutom att jag säkerligen kommer faila på minst 2-3....
ÅÅH DET KOMMER INTE ATT GÅ! Jag är helt jävla körd och jag skyller allt på jävla thoren. Tack för att ni tog all min livslust. Hade det inte varit för att jag träffat och lärt känna sånna underbara människor, hade jag gått Al-Quida on their ass.

Det har varit tre lärorika år. Mer mentalt än akademiskt... but who really gives a shit?





Ja´ä int bitter

Måndag

Trots den enormt pinsamma incidenten som tog plats igår, lyckades jag ta mig upp ur sängen kl 6 imorse. Knallade glad i hågen till bussen där min solstråle till vän redan stod och väntade. Efter den ovanligt långa bussturen(kan ha berott på sällskapet) så var vi framme i stan. Skuttade vidare till skolan för att påbörja dagens enda lektion. Mitt humör föll dock som en sten då jag fick informationen att lektionen var inställd. Vad riktigt skulle jag ta mig till? Som tur var dök Lina upp och min värld blev genast lite ljusare. Men hon blev nödig och kilade hem. Så nu sitter jag frusen och ensam, i väntan på bättre tider.


Fast jag ska nog snart knöla mig in till stan, hitta nån solfläck och däcka där. Så var snäll och sparka inte på uteliggaren, det är mest troligt jag.






Just ja, grattis Norge! (Och Sverige/Tre Kronor för att vi/ni gav Kanada storspö igår!!)

Dagens resultat

Bodå - Jörn 1-1

Marre - Domaren 0-1


Det var stekande varmt och min feber var med och ville jävlas, men jag är ändå hyffsat nöjd med min insats. Förutom en grej. 
 Jag blev tacklad till marken av domaren. Föga förvånande och tydligen väldigt kul. Haha nästan att det slår mitt fall ensam på planen. Nästan.


Jag är definitivt bäst på att vara sämst. Definitivt.

Är rastlös, så därav detta elände



Har du på dig idag? Sommarjeans, bikini och linne

Har du kramat någon det senaste dygnet? Försökte krama katten, men inte det...

Har du husdjur? Ovannämnda kattjävel

Har du pallat äpplen? Tror fan jag har det, nästan iaf

Har du kysst någon och sedan ångrat dig? Hmmmm...

Har du ätit senast? Min superdryck samt rostat bröd

När vaknade du i morse? Halv nio nånting

När skrattade du senast? Kvällens avsnitt av How I Met Your Mother

När var du på fest senast?
Damdamdam...ett par veckor sen

När fick du ditt senaste sms? Vid sju, stod "Aldrig! :D"

Vem pratade du med i telefon senast? Jörgen?

Vem skulle du vilja se ut som? En avatar/smurf, hur som helst vill jag vara blå

Vem vill du kyssa nu? Det har jag faktiskt ett seriöst svar på.

Vem spelade du tv-spel med senast? Tror fan det var Nicke

Vad väljer du, glass eller godis? Glass, helt klart!

Vad väljer du, morgon eller kväll? Quell är muusigt

Vad väljer du, julafton eller födelsedag? Julafton är ganska kass, så det får väl bli födelsedag

Vad väljer du, katt eller hund? Hund. Alla gånger

Vad väljer du, hallon eller blåbär? Hallon. Har aldrig riktigt förstått det där med blåbär...

Vad väljer du, sova eller sex? Sova är som Liseberg, sex är som Gröna lund

Vad väljer du, sola eller bada?
Tycker dom två hör ihop, så båda

Kan du laga mat? Brandlarmet har bara gått igång EN enda gång!

Kan du köra bil? Absolut! Men hur bra jag kör är en annan fråga..

Kan du ditt eget mobilnummer? De flesta gånger, annars brukar det bli Malins ;) Höhö


15:onde maj - helt klart godkänd!

Jag kan verkligen inte säga nej. Inte om jag kan och halverst vill. Och skulle jag säga nej så är det inte särskilt svårt att övertala mig.
Svag och lättmanipulerad? Kanske. Men jag gör inte sådant jag inte vill, och då spelar det ingen roll hur mycket man tjatar.

Varför jag kom in på det här ämnet är för att jag idag blev tillfrågad om jag kunde spela match imorgon - vilket jag kan och halverst vill, så därför sa jag ja. Skulle egentligen vilja vägra, bara för sakens skull. Men som sagt, har svårt att säga nej.


Annars har den här dagen varit hur jäkla underbar som helst! Lite sällskap och grillat såhär på kvällskvisten hade iofs varit pricken över i:t. Men sånt kommer ;)
Ska snart börja dra mig innåt, solen är snart borta och gissa vad som kommer då? Jo, myggjävlarna! Inte vilka mygg som helst, utan feta jävla monstermygg. Dom är fan inte att leka med.

Och Malin har tydligen tänkt leva på mitt kärleksliv i sommar. Good luck! Går det som det brukar lär hon nog bli svältfödd ;) Men nej, nu ska vi va positiva! ............hahaha jag försökte iaf.

SOOL

Har sammanlagt varit inomhus ungefär en halvtimme idag =D Käkade t o m frukost ute^^ Sen har jag gjort min allra yttersta för att slippa göra skolarbete; städat, diskat, städat ute, krattat gården och så en promenad... Plugga kan man göra då det INTE är sol och 20grader ute!!

Nu ska jag slänga i mig lite mat -->ut i solen och sen bär det av till Byske! Måste ju vara där och hejja fram laget som min assisterande tränare tydligen tycker att jag tillhör...

Den är här!

Älskade, underbara och efterlängtade SOMMAR! Var iväg på en liten utflykt idag till vitsjön. Solade på stranden en halvtimme och kände lite på vattnet. Inte riktigt badvänligt än, men snart så! ;)

Nu ska jag ut igen och suga i mig dagens sista solstrålar. Har hört rykten om att det ska vara lika fint imorgon. WOHO!

Du är fel

Jag blev förbannad i tisdags. Vanligtvis brukar ilskan lägga sig då man lugnat ner sig och insett att man överreagerade. Inte den här gången, är om möjligt ännu mer förbannad. Det handlar om principer. Principer som just blev pissade på.

ÅÅÅH!


Nästa vecka kommer han tillbaka och då hoppas jag att allt ordnar upp sig. Om inte, så vette fan. Mitt psyke pallar inte så mycket mer.

Allt är bara bullshit!

Blir ingen träning ikväll. Har feber och dessutom faila min skjuts... Fast har egentligen ingen lust alls just nu. Det var inte såhär det var tänkt att det skulle gå till. Varför ska det alltid vara så svårt att göra såsom man har sagt?

Du förtjänade inte min respekt förut,
och inte fan gör du det nu heller.

Jodå

Ångesten vill verkligen inte släppa taget. Så mycket jag måste göra, på så lite tid. Och så mycket annat jag vill göra men som jag bara sitter och väntar på.

-NkB, fysikinlämning

-NkB, plugg till biologiprov

-FIKA, plugg till prov

-FIKA, apu-uppg.

-SmåföretagandeB, myndigheter

-SmåföretagandeB, lagar och regler

-EngelskaC, svenska skolsystemet

-MatteC, plugg till nationella

-HistoriaB, uppsatsen

Det där är vad jag har att sysselsätta mig med i helgen. Wish me luck....

Just ja, behöver en frivillig som slår ihjäl mig om jag inte har gjort klart det där innan måndag.
Malin? Jag vet att du är sugen... ;)


Aldrig tillräcklig

Dumt dumt dumt att överanalysera saken; men är jag verkligen så jävla dålig? Jag vill verkligen inte tro det.

Å andra sidan kanske det var dålig karma. Att sänka (absolut inte med flit!!) en 5år yngre tjej så att hon börjar blöda är inte särskilt snällt.

Tror ändå att jag på nått sätt behövde den här omvända motivationen. Jag presterar bättre då jag är förbannad, vilket jag var, och fortfarande är.

The final countdown

30dagar!!!!!


Wie, bra dag idag! Fixat UF, lunchat med Malin, samt skolarbete med Emms och Linat. Allt detta exeptionella arbete måste ju bero på klädseln! Kjol, skjorta och slips - är tänkt att se affärsmässigt ut, men det liknar mer porr. Hihi porr...

Anyway, snart Nkplugg, -->hem, mer plugg sen åter igen träning. Känner ingen pepp då jag tror min tränare tror att jag fejkar mina skador... Vilket är dumt, eftersom det inte är sant.


Fått nog än?

Har varit en sånhär ta-tag-i-ditt-jäkla-liv-dag idag. Med en månad kvar av skolan ser det inte särskilt ljust ut. Frågan är bara om jag kommer orka med ett sista ryck...

Övrigt så har jag verkligen inte mått hundra idag. Fick kämpa mig runt på löprundan och sen på fotbollsträningen blev det totalkollaps. Vet inte om det var av trötthet, undernäring eller att kroppen fick nog. Själv gissar jag på att det var för att jag inte pallade med armhävningarna ;) Nae har ju faktiskt blivit bättre på att lyssna på min kropp på äldre dar. Är det lika illa imorrn får jag nog ta det lite lugnare.

Nu ska jag vila mitt snurriga huvud och hoppas på en bättre morgondag! Är ju trots allt slipsdags imorrn ;D

Det är långt ifrån perfekt - precis som jag vill ha det

Spenderat den senaste timmen med att städa upp efter helgens festligheter. Gillar verkligen att mina kära vänner är grisar, men det är väl sånt man får leva med ;)

Fick ännu mer sommarkänsla igår. Film på kvällen, Malin&Nicke... Det hade nästan varit fint om en viss person hade kunnat uppföra sig, men ja, man kan väl inte få allt. Kul var det iaf! Typ...

Nu ska jag belöna mig själv med en promenad. Mot vitsjön!

För mig

Igår sprang jag 16km - nytt personligt rekord. Jag förstår om folk vill hata mig för det, hade då jag gjort för inte så länge sen. Fast vi vet väl alla att sånt "hat" bara är byggt på avundsjuka? De som känner mig vet att jag är bland det slöaste som finns ;) Anledningen till att jag ens började med det här var att jag var less på att skämmas och må dåligt. Så istället för att försöka acceptera någonting jag inte ville vara, bestämde jag mig för att bli det jag ville. Hur man mår på insidan speglar det på utsidan. Mår man bra och är nöjd med sig själv så syns det på självförtroendet och utstrålningen. Eller har jag fel?

Så ja, min träning kan tyckas överdriven, men jag gör det enbart för min egen skull, inte för någon annan.


Rent hypotetiskt

Låt oss säga att du har en rumskamrat. Rumskamraten bråkar med sin pojk-/flickvän. Pojk-/flickvännen dyker upp vid din dörr och vill prata med din rumskamrat, som inte är hemma. Eftersom du är en god person låter du pojk-/flickvännen vänta inomhus.Dagen lider mot sitt slut och din rumskamrat har (som du upprepade gånger påpekat) inte dykt upp.
Pojk-/flickvännen frågar inte, utan tar för givet att man får sova över.   Hur skulle du reagera?


Personligen så frågar jag alltid om sådant. För det är så man gör när man är hos någon annan. Jag skulle heller aldrig neka sovplats. Men det är just det att öht inte bli tillfrågad. Det är det som gör mig förbannad. Det är ju för fan allmänt hyffs!


Men allt detta är...rent hypotetiskt. (Och om du inte vet vad det ordet betyder, GOOGLE IT)

Lämna mig utanför

Den här dagen har inte varit helt i ordning. Försov mig imorse och missa bussen, vilket innebar att jag missa i princip hela skoldan. Sen blev jag ändå ivägstressad till skolan och var där hela 25min innan jag stressade hem med nästa buss. Kvällen blev iaf lyckad. Fredagsmys med min favorit-tjockis<3 Blir en fortsättning imorgon då vi inte orkade trycka i oss glassen ikväll ;)






Jag är så fruktansvärt frustrerad. Det är inte mitt problem, jag har absolut ingenting med saken att göra. Ändå är det jag som drabbas.

Såhär är det; Jag bryr mig inte. Om omständigheterna hade varit annorlunda, så kanske. Men jag klarar det inte. Jag säger inte att mitt sätt är det bästa, men visst fan är det mycket bättre än det här.

Nedbruten och skadad

Jag är verkligen så sjukt less på allt. Som idag; bussen pajja, vi var tvungna byta. Jag rev sönder en lampjävel och senare lyckades jag såklart tappa 2-3ägg på golvet. Hela jävla dan har varit ett helvete, småsaker som egentligen inte har någon betydelse men som långsamt bryter ner en.

Träningen gick åt helvete ganska fort. Sträckte baklåret på första övningen. Efter ett tag insåg även jag att det var kört och steg av planen. Tog fel nyckel till omklädningsrummet och när jag väl kom mig in bröt jag ihop. Det var verkligen droppen att jag skulle lyckas skada mig 3 dagar innan säsongen drar igång. Jag hade inte ens ork att bli förbannad, vilket jag brukar bli. All kraft bara försvann.


Jag tror på att det finns en mening med allt. Det är av den anledningen jag orkar fortsätta, även i stunder då det känns som om hela världen är emot en.


Styrka är inte att aldrig falla. Styrka är att kunna resa sig upp.


Pang boom krasch

Ännu en natt med minimal sömn. Vaknade inatt vid 3-4 som jag gör varje natt, typ för att kolla läget eller liknande. Men denna gången fick jag inte somna om utan hölls vaken av...det vanliga. Var på skolan helt i onödan då jag knappt orkade hålla mig vaken.

Det positiva idag är att jag börjar komma ikapp i matten. Vilket innebär att det finns hopp inför nationella, om än det är litet.




På en timme är det fotbollsträning. Gissa vem som har gett upp hoppet om att få hamna i startelvan? Jo, moí. Orkar inte satsa 100 (mentalt) då jag ändå vet att det är hopplöst. Dumt att bli besviken i onödan. Men frukta ej, har inte tänkt sluta. En gång reserv, alltid reserv.




Bläää, kan jag få sova så jag slipper vara på det här jävla humöret?!?!

Fast det är ganska kul ändå

Just nu är jag så trött att jag knappt orkar leva. Tack och lov att jag börjar tolv imorrn. Wiho, sovmorron ända till SJU!

 Dagar som dessa hatar jag att bo i skogen.


Haha fan va hatisk jag är idag... men det får man vara då man lider av sömnbrist och överansträngning (och undernäring för att jag inte orkade fixa middag). Och ibland kan det faktiskt vara så att man säger att man hatar något/någon fast menar tvärtom, dock inte fallet den här gången.

Jag ska sluta skriva dumma saker som ploppar upp i mitt huvud. Fast det är väl egentligen det som är poängen..?
Jo, det är ju det. Nu ska jag hålla käften på riktigt, iaf sluta skriva, svamlandet fortgår inside my head.



Hej, jag är trött. Gonatt!

,

Jag hatar onsdagar.

Livet leker!

Mera shopping! Blev nästan lite tokmycket, men det var länge sen jag tokshoppade så det är okej. Idag blev det en klänning(porrvarning!) att ha på studentkvällen samt studentskor. Så nu skulle jag väl vilja påstå att det mesta är klart, förutom accessoarer och shit.. men sånt hittar man säkert någon dag.

Annars så är livet ganska fint just nu. Underbart väder, glada vänner och själv känner jag mig i toppform! Wiio
Träning ikväll, känns mest onödigt men vi får fika efteråt = vinst!



Bild på skorna, hittade inga på klänningen.... Kanske lika bra ;)


Damn right

Vad har man lärare till då det finns facit...? Rätt svar: ingenting.
..anyway, fick iaf nånting gjort på skolan idag. Sen blev det en oväntad men väldigt trevlig sväng på stan med Linat. Köpte tre kjolar för mindre än 90spänn, samt fick en 4:e på köpet...? Det tackar vi iaf för! Sola hann vi också med och det börjar fan synas!! Har seriöst aldrig varit såhär brun i mitt liv! Wiiiii

Träffade M på bussen hem, det visade sig att vi suttit mitt emot varandra på bussen imorse, men ingen av oss märkte nått... Så pass uppmärksamma är vi på morgon! ;) Dessutom hoppa ju puckot på på fel ställe... Hon hade tydligen övernattat i mina gamla hemtrakter. Haha ironin är nästan befintlig.

Ja, och så har jag hunnit löpa en timme, sitter nu och väntar på att nästa träning ska dra igång. FYS, sånt gillar vi!



Förresten, vad är det jag hör om att man inte får sjunga SVENSKA nationalsången i skolan? Om det nu stämmer, VAD ÄR DET FÖR JÄVLA BULLSHIT?! Ska man som svensk i Sverige inte få fira sin nationaldag genom att sjunga nationalsången? Jag är ganska neutral då det kommer till ämnet 'invandrare' men visst i helvete får det räcka med daltandet nu? Ta seden dit du kommer (dumjävel) and if you don´t like, get the fuck out!

Sånt här gör mig rätt så förbannad och en liten aning rasistisk kanske. Man ska inte dra alla över en kam, men ja, det finns ju anledningar till att man tycker som man tycker.

FYI

Satt och läste igenom mina 'poetiska' inlägg igår kväll. Dom är ganska tragiska... Så därför vill jag bara poängtera att jag faktiskt är gladare än vad jag låter. Faktum är att det var enormt länge sedan jag mådde såhär bra - både till kropp och själ.
Visst, mitt liv är allt ifrån perfekt och gulligull-igt, men då man är van att ha det mycket värre än såhär, så kan man inte låta bli att vara en aning lycklig. Vänner och familj är trots allt det viktigaste. Kärleken kommer.


Så då vet ni! Kommer ändå fortsätta vara bitter och gnällig här. Det går inte att "känna" mig via bloggen. Jag är mycket kuligare IRL. (True story) Mest för att mina fail och platta fall inte går att beskriva i ord. De är mycket bättre live ;)

Bloody sunday

Framsteg idag för mitt älskade fotbollslag. Vi förlorade inte! Ett steg i rätt riktning. Min egen insats var... inte tillfredsställande. Smärtan gör det svårt att springa och ilskan gör det svårt att medge uppenbart nederlag. Jag vill veta vafan det är för fel! Samma sak hände förra jävla året och det gör mig så jävulskt irriterad.


Nae, dags för sängen! Mmmm...sömn.


INGA telefonsamtal inatt, tack! Har tänkt sova ända tills hjärtattacken väcker mig.


Dags att börja ladda!

1 Maj idag. Snart snart sommar. Fick en liten känsla av den igår, men bara lite. Det kommer bli hur jävla bra som helst! Det enda som stör just nu är att man inte fått jobb-schemat än. Jag vill ju börja planera! Stadsfesten? PDOL? Trästocks? Och räkna hur många bakisdagar det blir i år ;) Klarade mig ju lindrigt undan i somras :D Kan man inte påstå att en viss annan gjorde....heheh.

-----------------------------------------------------

Många orosmoment inför studenten löstes igår, det mesta tack vare min mamma. Och det gjorde mig bara desto gladare. Känns oerhört bra att hon är delaktig i val och köp av klänning. Nu är det bara hålla tummarna att allt blir som jag tänkt det.




Den är t o m finare i verkligheten...<3 *lycklig tjej*





Nu ska jag snart sova. Har fått för vana att vakna 8 på morgonen och att stiga upp ur sängen senast 10. Kan helt seriöst inte minnas senaste gången jag sov till efter 12... Fast det är bra, slösar man inte bort halva dan med att sova. Eftersom det finns så fruktansvärt mycket annat vettigt att göra...som t.ex pilla navel.

RSS 2.0