Helgen

Gårdagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men det var nog lika bra. Fick en tvärinpuls att fara in till stan och på bio - so we did. Hade tänkt se Avatar men det vart Snabba cash istället. Grymt bra film. Enda negativa var att jag hade ett Frank-wannabe-mongo brevid mig. Som typ grät på slutet då han hade rakat av sig håret.... tönt.

Idag har jag inte gjort mycket alls. Förutom att jag och Malin drog på Rockkarusellen. Vi var fett vilsna och fattade mest ingenting. Sen kom Lina och räddade oss. Schnel. Kvällen slutade hur som helst lyckligt. Banden var dock väldigt bra (röstade på det sista;) )

Nu ska jag däcka i Malins säng. Förhoppningsvis tror hon inte att jag är pickles, och på så vis blir det kanske inte så snuskigt ;)

Skitdag!

Kul dag. Försov mig och missade 8-bussen. Och då man bor där jag bor, så är man i princip körd. Blev alltså en värdelös hemma-dag. (Jag har skottat snö)

Nu sitter jag hemma hos Malin(hon vet inte om det, men jag är bara vän med hon för att kunna uttnyttja hon vid sådana här tillfällen) Fick nyss en halv hjärt-attack av hennes bror. Inte snällt.

Just nu peppar jag inför imorgon. Försöker mig även på att få Malin pepp, vilket inte är så jävla enkelt....

Inga problem

Hade ett sorts krismöte idag. Tre små fröknar som stirrade argt på mig. Inte lät de mig genomföra min awesome plan för att klara skolan inte. Fast de kan ha haft en poäng i det de sa....kanske. Tycker ändå om min plan mer, den var mindre jobbig ;)
Jag vill verkligen få ordning på mitt liv nu. Vet inte om det är att jag mår bra som gör att jag inte orkar i skolan. Dumt, jag vet, men jag har aldrig tidigare fungerat på ett normalt sätt, varför börja nu?

Fick en butterbulle av Lina idag, mig glad. Vad som gjorde mig mindre glad var att hon inte kan följa med på business-tripen. It sucks Big Time. (JAG LOVAR TA KORT PÅ MASSVIS AV TRÄD!)

Just nu sitter/ligger jag och Emma i varsin soffa och softar, (SOFT!) Ska fixa mitt grupparbete, vill ju trots allt inte svika mina kära kamrater.

.

Det går verkligen inte bra just nu






Jag återkommer.

Sry, men det är en sådan dag idag.



En del hittar inget
En del hittar allt



Tror inte det är meningen att nånting ska gå min väg. För varje gång det är nära, så går det åt helvete. De flesta dagar går det bra, man ser saker från den positiva sidan och är ändå nöjd med hur saker och ting är. Idag är det inte en sådan dag. Åt helvete med allt och alla.



Nötskal

HAHAHAHAHHAH Jag suger ju fan mer än jag trodde! För det första var det ett jävla krångel med den nya inloggningen till internetbanken. För det andra så visade det sig att jag inte har tillräcklig med pengar för att betala räkningen - det som var hela poängen med allt detta. Det är så jävla typiskt! Kronofogden, here I come! Så småningom iaf... Grejjen är ju inte att jag inte har pengar(förutom just denna gången) utan att jag glömmer bort mina jäkla räkningar, de få jag har. Ja, jag är 18år och lider av demens.

Ork it

Idiotiska människor finns överallt. Och thoren måste ju vara någon sorts samlingsplats....

Ont i ryggen, ont i huvudet ont överallt. Jag orkar inte! Klockan är fan bara 12, vi blir inte utsläppta förrän 16. 4 jävla timmar. Mitt goda morgonhumör är försvunnet. Fan, jag behöver socker känner jag.

Hade tänkt klättra upp på taket igår, men det blidde inte. Anledningen till detta var inte för att hoppa och därmed avsluta mitt liv, utan det var för att få bort snön som ligger där och lurar. En dag kommer den att rasa ner och den dagen kommer jag att befinna mig just där, just då. Det står liksom skrivet i stjärnorna. På tal om stjärnor var det INTE kul att vandra hem ensam i lördags. Kolsvart. Vilket var jävligt taskigt eftersom klockan bara var elva, halva vägen borde ha haft lysen. Men jag klarade mig undan alla älgar och våldtäktsmän. Hade inte ens mobilen med mig. Det kan vara ganska tur att jag bor där jag bor. Låste inte dörren, gick hem ensam i mörkret utan mobil och var som vanligt, allmänt borta. Inte alls svårt att råna-våldta-mörda mig inte. Gäller bara att hitta hem till mig först. GOOD LUCK WITH THAT.




Peace out

Liten update

Sitter hemma hos Sandström och gör....ingenting. Fått förfrågan om övernattning, men jag valde att tacka nej ;) Är trött och förvirrad, har ingen större koll på dagarna... Typ söndag idag?
Igår var en flänsdag. Först begravning, trodde jag skulle ha stone-face hela tiden men tårarna kom då de sänkte ner kistan. Hatar verkligen begravningar.
På kvällen blidde det filmkväll och vi såg "My sisters keeper" = mer fläns. Fast det var bara jag, Malin hade ett hjärta av sten. Sen hade jag väl inte så mycket mer att tillägga. Skönt med slapphelg. Blir nog ingen fotboll imorrn. Känner inte riktigt peppen för det.

Nu ska jag gå och våldta Malin i sängen,

puss å pill


21/1

Måste hem. Fixa skolarbete. Sova. Äta kanske. Blä, har fan inget vettigt att skriva, men jag skriver för att jag kan =D Är dessutom grymt fikasugen. + på dåligt humör och trött. Jag måste hitta på andra grejjer än att klaga känner jag^^ Jag skyller på mörkret. Sommar och sol hade ju inte suttit helt fel. Åhh den ljuva sommaren.... Hade lite att göra igår så jag trasha lite sommarjeans. Sen sprang jag runt i dom medan jag lyssnade på sommar-party-musik och låtsades att det var sommar =D En aning patetiskt, ja. Men det gjorde mig lite gladare.

Jag vet inte riktigt vad det är. Men jag har börjat bli jävligt mycket ordentligare och mer städsam hemma. Börjar typ bli gammal tror jag. Mitt ljuva liv som 18-åring är ju trots allt snart slut. Som imorse t.ex. Hade en kvart över, tittade på mitt rum och insåg att jag borde byta sängkläder och samla ihop smutstvätten. Istället för att göra som jag brukar och helt enkelt däcka på sängen så utförde jag mina sysslor. Låter löjligt, men det är trots allt de små detaljerna som utgör helheten ;)

Nu finns det risk för att jag inte skriver igen förrän på måndag. (So don´t go emo in the shower... ;) ) 
Imorrn blir det iaf gym och bad, sen begravning och sen....vet jag inte riktigt. Blir säkert nått busigt äventyr ;) På lördag försöker jag sikta på tjockiskväll, eftersom det är träning söndag kl 14. För tro mig, finns roligare saker här i livet än att spela fotboll när man är bakis....

Filosoficer

Om man tänker efter så är det ändå ganska kul. Livet, vill säga. Jag har en filosofi som går ut på att man hellre skrattar än gråter.  Enligt vissa är kan det tyckas som att man är obrydd, självisk eller helt enkelt dum i huvudet. Men det är tack vare den filosofin som jag klarat mig såhär långt. Vi har alla olika sätt att bearbeta jobbiga saker, och så länge man gör det man själv mår bättre av, så finns det inga fel.


Zupp

Mår myche bättre idag. Tror det var nån kombo av utmattning, uttorkning och hunger som gav mig falska feberkänningar igår. Fortfarande trött idag, fastän jag i princip däcka vid åtta-nio igår. Jag vill ha heeelg!
Idag har jag tydligen matteprov också. Haha jomenvisst. Känner jag halkar efter mer och mer. Inge bra. Dessutom så ska jag inte vara här på fredag. Ska egentligen ha 2? 3? prov och en redovisning. Zippzapp. Istället ska jag på begravning. Känns lagom kul. Får iaf träffa lite släkt jag gillar, fast det är dumt.

Hade en otroligt mysko dröm. Men den var ganska underhållande =D Var en rätt rejäl blandning av gamla och nya människor. Jag var knall. Och andra grejjer. Malin vi måste komma på nya samtalsämnen! Eller åtminstonde ...kontrollera dem bättre. Höhö.

Nu ska jag vara duktig thorenelev och räkna påläggs-kalkyler!

Rubrik

Snart ska jag bege mig till campus, jeeij. Ska prata med lärarna, blinka lite med mina smått tårfyllda blodsprängda feberögon och hoppas de visar barmhärtighet. Fast det känns ganska okej nu. Kan vara sockerkicken. Ja, mitt inte-käka-socker-under-veckan-löfte är brutet efter en vecka. Men är man typ sjuk är det nästan okej.

Efter det ska jag och Malin dra till vårat gamla hak, och beställa det gamla vanliga. WOHO! Har inte varit där sen den där ödesdigra natten i december.... Aah, minnen

Snurrigt

En vacker dag kommer jag att ta död på mig själv, så är det bara. Var iväg och simma imorse, vart yr i huvudet och kände av febern meeeen puckot fortsatte simma! Jag är inte frisk.
Tisdag idag, ett par blåmärken rikare. Fast träningen igår var inte ens i närheten lika jobbig som förra veckan. Kan vara för att jag hade en otroligt slö vän. Förbannat kul var det iaf ;)
Hela gårdagen var egentligen typ perfekt. Mysfika efter skolan, hem och tjollra bort dötid (satte upp cd-skivor på väggen, varför vette fan...) sen passa jag även på att fixa lite skolarbete och tjollra lite till.

Nu sitter jag på skolan, lite smått febrig och funderar på vad jag riktigt ska hitta på resten av veckan. Min icke-idiotiska del av hjärnan säger att jag ska ge fan i träning och vila upp mig så det inte blir värre. Den andra delen (som egentligen inte tänker alls) tycker jag ska köra på. HAhah jaa jag har det jobbigt....
Och så hade vi helgen. Fest eller tjockiskväll?  Men vi ser väl, är ganska mycket 50/50 för stunden.



Det onda med det goda

Förra veckan glöms bort. Dålig vecka, existerar inte.

'Helgen sög. Jag var ensam, bortkopplad. Mest arg på mig själv. Fotbollen igår sög. Folk är rädda för mig och jag är arg på en viss person som jag måste spöa. Tror det där sammanfattar ganska bra.
I veckan ska det bli bättre:
Skolan-check (ska fan inte skolka en jävla sekund!(typ))
Träning-check (fys, fotboll, simning och gym! fett peppad)
Mig själv-check (tänker reparera min bubbla som sprack i fredags)

Vill bara tillägga att jag är sockerhög och i detta tillstånd är ingenting omöjligt!




RSS 2.0