I´m too skinny for my dress!

Den här dagen är fan dömd att misslyckas. Först och främst, DET SNÖAR?! Vafan hände? Sen så har jag äntligen fått min studentklänning. Jag har gått omkring flera veckor och trott att den ska vara för liten. Nu visade det sig att den är för STOR. Vet inte om jag vågar skicka tillbaka den och få en mindre storlek, vad händer om jag inte får tillbaka den i tid?! Ett annat alternativ är att jag går tillbaka till mitt gamla tjockade liv. Tror dom saknar mig lite på frasses.... Men det vill jag inte! Jag vill ha min perfekta klänning.

Valborgs?

Lite bättre dag idag. Hunnit klippa mig, solat, umgås, haft lektion och tränat. Sitter just nu och funderar över morgondagen. Är sjukt obeslutsam. Att dricka eller inte dricka, det är frågan.
Jag vill bli packad, men jag vet inte om det är någon bra idé att bli det just imorrn. Fast å andra sidan så vill jag verkligen inte bry mig om att ta det bästa och mest genomtänkta beslutet, och istället bara köra på.
Är jävligt splittrad. Det bästa vore ju om man hade kunnat få något vettigt svar om M:s planer. Meeen inte det.



Det kan bli en mycket spännande morgondag.

Svårt.

Så. Då var alla lyckliga.



Självklart är jag glad, If you´re happy, I´m happy. Men när fan är det min tur?
 Nu kanske man tycker att jag borde göra något åt saken istället för att gnälla. Tro mig, jag har försökt. Men som med allting annat så går det inte min väg. Så jag tänker: "Fuck it, det får hända då det händer" Men när fan är det?! Mig less på att vänta.


Jag är för dååålig

Var jävligt nöjd över vinsten igår. Sen insåg jag att det inte räknas. Ja menar jeij, vi slog alltså 94:or, 95:or och 96:or... HALLÅ?! Fan inget att glädjas över, det är bara något man måste göra.
 Min egen insats typ..sög. En oförklarlig smärta hindrade mig från att göra det jag ville. Det gör mig arg.
 


Och för att citera mig själv:

"Vi 91:or bara förstör allt, vi borde dö"


Rita en häst, vinn kärlek!

Hahah detta måste ju ha varit den bästa idén vårt lilla företag någonsin haft. Så jävla fint att vi fick in hela 40 bidrag! (Ska tapetsera kylskåpet vid bra tillfälle)

Åh, den här dagen blev så många gånger bättre än vad jag trodde. Nu har jag nyss käkat min nyttiga äckelmiddag och skulle inget hellre vilja än lägga mig i sängen och SOVA. Men icke det, match om en timme. Hur i helvete jag ska orka det när jag knappt orkar vara vaken är en gåta. Men jag är TAGGAD! Här ska spöas småttingar om det så är det sista jag gör!

Öh...bort!

Inträngd på mitt rum pga av att huset är smockat av.. koola crosspojkar. Inte okej.


Mums!

Jag har varit vaken sen 8 imorse. Wiiii, sen dess har jag hunnit dra ut på en löprunda, städat vardagsrum och kök, diskat samt duschat. Så nu har jag fram till halv sju på mig att plugga och slappa innan det är träningsdags(igen).
 Haha, nej all denna träning kan inte vara hälsosam. Men då tänker jag bara köra hårt Maj månad, sen blir det nog ganska lugnt.

Såhär har jag tänkt se ut!



....eller så inte. Hahahha usch!!! Bara jag som blir enormt äcklad av sånt här?

Síí

Liite sommarkänsla man fick då man bara slet på sig en tröja, sen drog iväg på prommis till havet. Ååh sena sommarkvällar...bad...grillning...underbart sällskap<3...sommaren kunde inte vara mer efterlängtad! Sol, värme, fester..... gaah, nu blev det fan jobbigt.

Men än så länge är det en bit kvar. 47 dagar närmare bestämt. Och enormt mycket skolarbete kvar... Men jag ska fanimig klara det. Måste bara skärpa mig enormt mycket, men det SKA gå!

Break up or make up

Jag är singel, så jag kanske inte har någon rätt att ha en åsikt när det gäller andras förhållanden. Men jag kan för allt i världen inte förstå varför man är tillsammans om allt man gör är tjaffsar! Inte bråkar utan tjaffsar. Bråkar man så rensar man luften och sen har man lite "make-up sex" och det är ju fullt naturligt. Men detta eviga tjaffsande leder ju ingen jävla vart (ursäkta norrländskan). Är man less varandra så bör man förmodligen inte vara tillsammans. DET är min åsikt. Men som sagt; vad vet jag?


Hellre singel än i ett värdelöst förhållande, it´s all I have to say.


På min ära

Den här dagen har varit minst sagt produktiv. NK-provet gick hyffsat bra och jag har gett mig fan på att jag ska klara matteC med godkänt. Dock så hade jag inte lika mycket flyt på bilprovningen. Ett bromsrör gick sönder så det läcker bromsvätska. Vilket innebär att då bromsvätskan tar slut så har man inga bromsar... Så tur i oturen att de upptäckte det där. Hade det hänt hemma så hade jag inte märkt något förrän det hade hänt en olycka.

Sen så var det match. Fett kul att tränaren hade glömt bort att jag skulle spela.... "Just fan, Marre!" Haha, tar inte illa upp, det är liksom...en ganska vanlig företeelse. Tar ju inte upp så mycket plats direkt. Men jag tog fan revansch på planen. Är väldigt nöjd med att jag orkade spela hela 80min då jag vanligtvis knappt orkar 30 ;) Så all min träning har faktiskt gett resultat. Sweeet!

Imorgon är det fredag, alltså snart helg! Vad händer då? Jo, pluggpluggplugg.....och självklart lite träning också ;) Match igen på tisdag!

Efter regn, kommer solsken!

Jobbig morgondag väntar. NK-prov 8.15 sen resten av dagen ska det pluggas matte! Min lärare vägrade låta mig hoppa av kursen... De har verkligen svårt att fatta att jag inte är nån stjärnelev, men ett sista försök kan ju inte skada ;) Då min hjärna är tillräckligt manglad så bär det iväg till bilprovningen, där jag förhoppningsvis får godkänt! Sen pedalen i botten tillbaka till Byske där det ska spelas DM-match. Min första match för säsongen, är lagomt peppad må jag erkänna.













M
, jag finns här, alltid. Älskar dig vännen(L)

It´s all about to end.

Jag vill inte vara någon reserv längre, eller andrahandsval. Någon som alltid finns där 'ifall att', men som man annars inte bryr sig om. Då har jag alltså att välja mellan att bli bättre eller att lägga av. Och jag är oförmögen att lägga av så det innebär att det blir fett mycket träning i framtiden. Wiiiiiii! Alltså 3 löppass, 2-3 träningar och så lite styrka därimellan. Jävligt överambitiöst om du frågar mig. Men jag är inne i ett flow nu så jag måste passa på innan jag hinner ledsna.

Mycket tjat om fotboll på sistonde... men fotboll är mitt LIV så det är inte så konstigt.



Jag är TRÖTT och vill sova. Det går inte så bra ihop med att jag måste plugga. Jag är så förbannat jävla körd i tre ämnen att jag knappt orkar tänka på det.


<3

HAha från vuxen till typ 6år på en dag... Det är fan bra jobbat! Har lekt med fingerfärg och målat teckningar. Det blev fint.


LÄNGE LEVE BARNDOMEN!


Bara 19!!

Var en sväng till Bureå idag för att byta däck och skruva lite. Okej, det var inte jag som skruvade men jag stod brevid och hejjade på. Sommardäck på och bakdörren fixad! Bara hoppas fanskapet går igenom besiktningen på torsdag... Största problemet just nu är att jag ska hitta dit, men det löser sig.




Hahahha usch...

Jag har alltså ett hus, en bil, (en katt), två gifta förhållanden, och jag har inte ens gått ut skolan än.... Vad hände? 
Det börjar bli dags att ta tillbaka min ungdom. Snart så...


SOMMAREN '10!!

Inte coolt

VAD är det för fel på min jävla bil?!? Varje gång jag ska starta den är den stendöd. Jag ska inte behöva ladda batterihelvetet varje jävla gång jag ska nånstans! Nej en ny, felfri bil som aldrig jävlas hade varit fint... Men någon sådan existerar väl knappast. Iaf inte för min plånbok...  Ajja, är snart sommar = CYKEL<3 Fast jag hade behövt en ny sådan också...fan. Får väl helt enkelt GÅ, eller tigga skjuts =D


Anledningen till att jag ens var ute och pilla i bilen är att det snart är träningsdags! Inte vilken träning som helst, utan den första utomhus!!! Så jävla skönt få slippa den där jäkla gympasalen.
Känner mig typ som en hest som släpps ut på grönbete för första gången... = KLAD.


Det här inlägget är = SLUT

Hellre regn

Det är vid sånna här tillfällen man behöver en karl. (Eller en mamma). Stod och stirra på spindeljäveln i säkert 5min innan jag tog mod till mig och krossade den med en sko.
Spindlar är det absolut värsta jag vet. Och ja, jag är väl medveten om att det kryllar av spindlar i det här huset, inkl. mitt rum. Men så länge jag inte ser dom så existerar dom inte.


Prova skräm mig med en spindel. Jag tar inget ansvar för din personliga hälsa.






Go away!

Nej, det är verkligen inte som det ska just nu. Allt är bara så konstigt. Har känslan av att snart är det försent, att tiden har runnit ut. Visst, underbara tider väntar. Men dom tar också slut, vad händer sen?


Är lite smått deppig nu, ja. Tro mig, hade ni befunnit er i min sits hade ni inte varit mycket gladare. Besides, the fucking weather is killing me... SNÖ, WTF?!



Hursomhelst så hoppas jag verkligen att en viss N kommer upp hit snart. Min vän behöver det och jag vill ha någon att slå. SÅ pallra dig hit, ditt ålrens!


Life is good

Detta är fan inte nådigt. Nyss engelska uppsats 2h. Nu redovisning & beskattning 5h... Lunch om en timme.



Mitt huvud går i bitar och jag måste ha mat, nu.

Lite småkär

Jag har:

Bakat kanelbullar

Sommarstädat garderoben

Städat köket

Äntligen gjort en polisanmälan


Och nu ska jag...göra någonting viktigt, men kmr fan inte på vad... Tror inte det var att käka bullar och se tv, men det är vad jag tänker göra!


Fotboll är kuul

Vi hatar verkligen varandra. Och Malin är grunden till allt hat (=D)
Blir så störd då vi alltid får beröm. Vi spelade uruselt (var inte där själv, men har hört rykten) i söndags. Det tränaren säger är: "vi spelade då bättre än i fredags" HUR JÄVLA VÄRDELÖSA VAR VI DÅ EGENTLIGEN?! Ursäkta, men jag är så trött på tjollret. Anledningen till att man förlorar en match, är för att man är sämre än det andra laget. PUNKT. Alltså, istället för att fokusera på det vi var bra på, så borde vi få en fet jävla utskällning för att vi förlora. Poängen med det är inte att sänka folk och få oss att känna oss värdelösa, utan det är för att man ska veta vad man gjort fel och därmed förbättra sig till nästa gång.

Förutom det så bör vi göra något åt hatet i laget. TEAMBUILDING.

Malin tyckte vi skulle placeras på en öde ö.

 Jag tycker vi borde slåss.


Någonting
måste iaf göras. Alkohol hade funkat finfint, om nu inte 3/4 av laget var minderåriga.... Men dom kan få dricka saft! (You know....;) )

Höhö ja, våld och alkohol är lösningen på ALLT. (Klicka!)



´nuff said

Efter förhöret med min mullvad ser det ut att bli en extremt tuff säsong. Då mer psykiskt än fysiskt. Men då det är psykiskt är risken stor för att det blir fysiskt.

Fotboll är en lagsport. Men vi är inget lag och fortsätter det så här så lär vi aldrig bli ett heller.









Vars fan tog respekten vägen?

Borta bra, men helväck bäst

Hahah försov mig imorse, bra början! Kom till skolan, hade lektion 45min sen slutade jag... Fett värd dag!
Sen lura jag Lina och Emma att skolka, (Muhahahhha). Skvallerfika sen drog jag iväg Lina till politz-station, där de vänligen hänvisade mig till internet. Så det var det.

På hemvägen tog jag en tur på solbacken och MAXI. Storhandlade, köpte bl.a. jäst och bullformar! Jepp, ska baka bullar(int!). Fast det ska jag visst! Dock inte idag, en annan gång.... Typ aldrig.


Känns oerhört skönt att vara hemma, efter en veckas bortagång. Helst skulle jag vilja krypa ner i min nybäddade säng, men då finns det risk att jag inte får mig upp sen... Har ju lovat fara på träningen ikv, det är trots allt min favoritträning!



Nae, nu vill jag träffa Malin! Var håller du hus?!?

Taxitaxitaxi

Åkt taxi värt 2109kr, gratis! Muhahahha hur och varför får ni fan int veta ;)


Nu ska jag käka nått, sen blir det sängen. Puss gonatt

Aj aj

Var till Klimpfjäll igår, trodde det skulle floppa men inte då! Sol sol sol och nästan ingen blåst. Och jag stekte i backen! Eller ja, jämför man med alla de andre som åkte bräda så stekte jag nog inte så mkt, men om man tänker på att det var ett helt jäkla år sedan jag åkte så...STEKTE JAG! Det enda negativa var att jag förlorade korv-racet MEN enligt mig kom jag tvåa då min fantastiska vurpa gav mig pluspoäng! =D Har däremot väldigt ont i nacken idag.... Haha jag borde skaffa mig en kameraman som filmar alla min fall. Skulle lätt få ihop material till en långfilm. Jag skulle då kolla på den =D

Efter två dagar i solen så är mitt face typ sönderbränt. Men utan roliga mönster som jag lyckades med förra året =D Solkräm kanske skulle va nått?

Hursomhelst. Nu ska jag dra på mig träningskläder och ge mig ut på en löprunda! Försöka springa av mig all de skador jag fick igår^^



Imorgon är det hemgång!


Vad var det jag sa?

Djurgården - HV71 i final.
Skellefteå är verkligen sämst när det gäller. Det har dom alltid varit.




Jag visste att det skulle bli såhär, ändå är jag fett besviken.



Grattis..

..till mig! Exakt 1 år sedan körkortet togs. Och inte en enda skråma!


Det är föraren som gör bilen, inte bilen som gör föraren.

Kom ihåg det!


Så är det

Lite mindre arg idag. Angående det förra inlägget så vill jag bara tillägga att jag inte är en kass medgångssupporter då jag säger att HV kommer vinna. Jag är bara realistisk. Och dessutom brukar jag ha fel... 
Men jag hoppas på Skellefteå. Hur det än går så är de mina hjältar.


Så! Pissväder idag, det snöar. Gör iofs inte mig så mycket då jag kommer spendera dagen på bussen. Min sysselsättning där kommer vara att plugga NK och matte. Wiiie!
Har inte bestämt mig än om jag ska orka dra med nå träningskläder... men jag måste typ. Kan ju inte börja slacka nu när jag har kommit igång ;)

Satan!

Mycket bra match, AIK hade övertaget men tappade mot slutet. Varför? Jo, de var trötta pga alla SATANSJÄVLA utvisningar vi INTE skulle ha haft! Ja, jag har tänkt skylla allt på domaren. Jävla f*ttor

Vet att HV kommer vinna, och det gör mig jävligt arg. De förtjänar det inte. Det går bortom mitt förstånd hur mycket jag verkligen hatar det där jävla laget...

SVORDOMAR!






Tack Lina & Klas för sällskapet=) Måste vi göra om!

Recept!

Smoothie a la Marre(m. bitar)!

1 Mango
2 Kiwi
2 Bananer
1 Passionsfrukt
Valfri mängd mjölk

Detta hackas och blandas i något bättre än en elvisp(därav bitarna) T.ex. en blender kanske?


Måste säga att resultatet blev riktigt spännande. Lite träsmak av mangon, annars hyffsat god.


Hahah, fail...


Virvlande

Skulle vilja påstå att livet leker just nu. Bilen jävlades idag och vägrade starta. Men jag fixade det! Och jag lyckades backa ut från infarten utan att köra på nått. Det handlade om marginaler + att jag är urusel på att backa... Sen själva grejjen att helt enkelt köra bil. Det är en sådan underbar känsla! Och på onsdag är det faktiskt ett helt år sedan jag tog körkortet. Bara att fortsätta köra lugnt och säkert 4 år till ;) Hehe...

För övrigt är jag totalt påverkad av vädret. Går det att undgå att vara überglad när sommarn är på intågande..? Don´t think so!

Imorgon är det träning och HOCKEY som gäller!
Efter hockeyn bär det nog av till Bureå...kanske borde packa?




KROSSA HV!

3 saker...

..som inte är okej denna morgon:

1. Vakna kl 4 och inte kunna somna om...

2. Tappa ut ett öppnat mjölkpaket

3. Ovälkomna gäster kl 10 på morgon!!!


..som är okej denna morgon:

1. Träningsvärk

2. Pigg o glá!

3. SOLEN


Det enda som fattas nu är gräs...

Idag har jag hunnit slöa, jogga en timme, slöat, promenerat, slöat, sett hockey och... städat+lagat mat. Ja, i min värld är det en fett bra dag!
 Tror min träning börjar ge utdelning, vilket är ganska bra då jag såg att första fotbollsmatchen är om en månad. (PEPPAD) 
Och Malin, hoppas du fick dig ett ordentligt skrattanfall tidigare. Du kommer behöva alla muskler du kan få WHEN I KICK YOUR ASS!




Sunshine

ÅÅH nu är jag sådär jobbigt glad igen...OCH har överskottsenergi.
Vet inte riktigt vad jag ska göra med mig själv...

Men imorgon (om vädret tillåter) så blir det årets andra löprunda. Hade egentligen velat springa idag också, men man ska tydligen låta kroppen vila ibland också.

Hmm, kom underfund idag under min solskenspromenad, att det snart är över. 12år (+2år i förskola) är snart förbi. Det känns lite overkligt. Men ändå på ett bra sätt, eftersom jag faktiskt har en liten aning om vad jag vill göra av mitt liv. (Världsdomination).

Hahah, och där spårade mina tankar, adjö.

Duuktig!

Släpade mig upp kl 6 imorse på min lediga dag för att dra till stan och träna. Blev 1,5h gym och en halvtimmes simning. Sen en snabbis i stan och en enormt lång bussresa hem. Då jag kom hem däcka jag i sängen ca en kvart sen hände nått... Energikick! Den användes till att tvätta, diska och fetstäda hela huset. Woho!
Nu ska jag förstöra allt genom att laga mat. För äta bör man, annars dör man. 



Är toknöjd med mig själv just nu=D


RSS 2.0