Äntligen!

Så har "jag" fixat ny mobil! Eller dvs det är mer mamma och Malin som fixade det ;) Och det är den bästaste telefon som finns att köpa för pengar, nämligen en Nokia 3310. (SNAKE!)

Det innebär att jag behöver allas nummer, typ nu. Eller imorgon.

Vad gör man?

Berätta sanningen, eller ljuga?



Hatar att ljuga, men jag vill inte såra någon heller...







Damn it! Varför göra det så svårt?!

Hihi klad

Skulle vilja påstå att den här dagen har varit den bästa på ett bra tag. Har hunnit träna, träffat alla mina favoritflickor OCH seriöst börjat förstå NK:n. Dessutom har det ramlat in lite pengar<3

Just nu bör man jobba på APU-uppg. men det känns för ambitiöst, så istället sitter jag bara och väntar in påsklovet.

Och jag blev lite tjär i Lina då hon bjöd på både bulle och sällskap. Schneel!<3


Mår som en GUD!

Är cptrött så jag skrattar åt i princip ALLT! Vilket är lite jobbigt då jag är ensam för tillfället...folk tittar konstigt på mig. Träningsvärken är skön, inte alls så smärtsam som förväntat. Lite surt att jag lyckades spräcka en blodådra i handleden igår=jobbigt blåmärke idag.

Hmm har två timmar att mörda innan min lektion börjar....what to do?


Endorfinkick!

Älskar måndagsträningarna! Jag snackar inre blödningar, förlamning och lite smått misstolkade friktionssår.
Okej, kan ha gått lite till överdrift...(utom då det gäller friktionsmärkerna) Men helt ärligt, jag är glad om jag lyckas få mig upp ur sängen imorrn.  Längtar redan till nästa träning! Simning och fotboll på onsdag, sen gym och simning på torsdag. Underbart! Imorrn har jag bara tänkt fokusera på att leva och försöka röra mig som en normal människa. Jag gillar att jag slipper gå i trappor, det är tamefan omöjligt...(2bad Malin=D)

Visst fan är träningsvärk en sjukdom....?

Perfect insanity

Nu jäklar har jag beställt min studentklänning! Blev en helt annan än den jag tänkte från början.. Meen den är lovely. Fattar dock inte om den skulle komma om 3dagar eller om 5 veckor... förvirrande förklaring.
Fick lite ångest nu...klänningen är beige min hatt är vit... TÄNK OM DET INTE MATCHAR!!!! (Ja, även jag har mina hysteriska tjej-stunder...) Nae, skiter det sig blir det fan mjukisbyxor.PÖNKT.

Jävla slyn......

Ohygligt jobbig dag idag. Var för trött för att kunna sova inatt så därav minimal sömn. Sprang iväg till busskontoret för att höra om de fått in min mobil, men den är long gone. Vill bara säga grattis till den idiotjävel som snott den. Alltså en snart 3år gammal sony ericsson som knappt funkar.... Hoppas du blir nöjd. ÅH så jävla irriterande. Så jag kommer vara mobillös ett tag till, great. Men det går att ringa på hemtelefonen. Svarar dock inte men... =D Hehe.

Och jag försöker komma på en lösning för Studenten. Mina föräldrar kan inte vistas i samma byggnad. Men jag har en plan! Funkar den inte tar vi plan B och funkar inte den så blir det plan C, dvs jag+parkbänk+SPRIT.... Haha, nae men det fixar sig nog. Lär hursomhelst vara halvknall så ;) Kommer inte att tillåta att någon förstör den dan, jag ska vara lycklig och fira som jag aldrig har firat förut.

Fuck you very much

Min bror kan dra åt helvete. Önskar jag vore hälften så självisk som han, kanske han skulle fatta nånting...
Och min mamma. Jag vet att jag är en jävla besvikelse och den sämsta dotter som går att få, men fan, trodde åtminstonde inte att jag var utbytbar. Antar att jag bara har mig själv att skylla. (Ja snälla, vänd det här emot mig också)
Jag vet, det här börjar bli tjatigt. Man tycker ju att jag borde va van och kasnke sluta bry mig. Och jag försöker, men det är svårt. Smärtan går på djupet.

--------------------------------------------------

Dadamddamam
Lyssnat mycket på musik i helgen, fastnade för den här.

Nomy - Hold your head up high

You said you're just one in the crowd
But your laughter is way too loud
You filled the darkest room with light

Your life has complicated you
But you know just what to do
The light you give is not in you

Hold your head up high
And this pain will die
Somehow, somewhere, just try
You're living in the dark
Where no one can see your tears
But hold your head up high

Can you tell me that I'm wrong?
Don't keep your broken heart too long
Deep inside you growing strong

Look beyond your life today
Can you see yourself this way
When the wintercold is gone

Hold your head up high
And this pain will die
Somehow, somewhere, just try
You're living in the dark
Where no one can see your tears
But hold your head up high
x2

Double nature

Idag har jag plågat mig själv med att lyssna på ljuv sommarmusik. Det gör verkligen ont att lyssna och särskilt då det är snöstorm ute. Spenderade över en timme med att skotta bort skiten från gården. Skulle inte förvåna mig om jag tvingas göra detsamma imorgon.

-------------------------------

Är det normalt att vara asförbannad och fruktansvärt glad på en och samma gång? En ganska vanlig känsla för moí. Funderar på att trotsa vintervädret och ta mig en cigg. Kanske det slutar snurra för ett tag.



Kaviar

Knöt nyss min livs första slipsknut - är fett nöjd med mig själv. Ska snart dra iväg till Byske, om nu min bil startar då.

Min mobil har inte blivit återfunnen. Just nu lutar det åt att någon har snott den, eller att jag har förlagt den någerst. Men jag är säker på att jag glömde den på bussen... tror ja. Det är hursomhelst jävligt irriterande!

--------------------

Min rygg håller på att dö litegrann. Önskar jag kunde hitta lite pengar så jag kan fixa den. Eller så kanske jag kan hitta en massör som tar emot en annan valuta...hmm.




Goood morgon!

Imorse kom jag ihåg varför jag slutade använda min vanliga alarmklocka. LJUDET. Visst, man vaknar ju men med en hjärtattack på köpet. Ännu bättre är ju att den är på andra sidan skrivbordet, så jag måste lämna sängen för att stänga av den. Fast jag funderar på att behålla den...har haft en tendens att försova mig den senaste tiden^^Hehe.


KUK!

Rummet är städat. Matten går som på räls...

och jag är helt säker på att jag glömde mobilen på bussen.


Satan, satan & SATAN!

Nu jävlar!

Måste verkligen skärpa mig, ordentligt. Fokus nu på skola och träning.


MatteC, NkB, Redovisning/beskattning & EngC. Jag ska banne mig ha minst G i alla.

Så ikväll blir det att röja upp på rummet, har svårt att koncentrera mig då det är stökigt. Vilket kan förklara att jag typ aldrig pluggar, då mitt rum är stökigt 24/7... Så först det, sen ta itu med matten. Måste i princip jobba ikapp hela kursen på 2mån. Hell yeah!


Det här innebär att jag tar ledigt från festandet fram tills att skolan i princip är klar. Valborgs kan bli ett undantag, men vi får se.



Nu, ett par väl valda ord till mig själv:

KOM IGEN NU FÖR HELVETE!!! JOBBA!


=D

Denna fina flikka fyller år idag!



GRATTIS LINA!

Wiiiiiiiiiiii

ÅÅÅH jag är så studentpeppad just nu så jag snart går i bitar!!!!! Mössorna har kommit, och de är AWESOME! Kan nån snälla skjuta mig, jag vill dö lycklig!

 Det är fan nära nu!

Happiness a la mode

Den här dagen har varit förbannat bra!(Observera, ingen ironi) Kom till skolan vid åtta, upptäckte då att dagens enda lektion var inställd. Så i väntan på att Göran skulle få tid till min dator, så tömde jag den på allt viktigt, dvs filmer och musik^^ Hann bli mobbad av en lärare också, ovanligt. Så, hela förmiddan var egentligen en långdragen väntan. Men sen hände det som förgyllde min dag. For till Byske och sökte sommarjobb, och ja, det blir ännu en Stekarsommar på Ica Supermarket! =D Så fantastiskt skönt så jag vet inte vad.

Hunnit skicka ett argt mail till en lärare också. Man gör inte sådär. Det värsta är att männskan är sjukskriven, eller mammaledig, eller hemma... så en riktigt konfrontation är omöjlig. Fast mail är nästan bättre, hinner jag inte bli så hetsig^^ Höhö, nae nu ska jag ägna mig åt lite hederligt skolarbete. NkB!

Wihi!

Igår gjorde jag världens sämsta misstag. - Jag klickade på en viruslänk. Typiskt, 3 månader innan jag liks ska lämna in datorn...så nu måste jag ghosta om skiten. Känns enormt onödigt. Fast jag är, på ett enormt vrickat sätt, glad över att det hände. Allt är påväg åt rätt håll nu. Tillbaka till mina dåliga sovvanor, tillbaka till träningen, tillbaka till mitt vanliga tråkiga liv. Och jag gillar det. Det har varit alldeles för mycket drama i vinter...

Är lite bitter över träningen igår. Blir jätteirriterad på mig själv för att jag blir irriterad på vissa andra. Men jag hatar när folk som jag inte respekterar säger åt mig vad jag ska göra. Folk som kan säga åt alla andra vad de gör fel osv, när de inte är mycket bättre själva. Och jag är bitter över favoriseringen. Fattar inte varför alla gillar henne så mycket, hon är en lus...

Tack för att du finns

Det här är en vänskap som går bortom missförstånd, svek och hat. Utan den här vänskapen skulle jag vara ingenting.

En längre tid har mitt liv gått stadigt neråt. Idag var jag på botten. Frågan var om jag skulle ha kraft kvar att kunna resa mig upp igen. Då kom vändningen. På ett ögonblick gick jag från totalt nervvrak till mig själv igen (är dock inte säker på om det är någon förbättring för omvärlden men..) Och allt det, tack vare existensen av en väldigt speciell person. Det var inget hon sa, inget hon gjorde, utan själva vetskapen att hon alltid finns där då jag verkligen behöver henne. Att vara älskad, är nog bland det bästa som finns.


Haha det här blev lite...gay. Men Malin, du vet vart jag vill komma. JAG ELSK DEG! (särskilt med pepparkakssmak=) )

Going up or down?

Dadamdamdadam....jaa den här veckan började ju superbra. Kommer ta ett tag innan jag har pusslat ihop mig själv igen. ÅÅH JAG ÄR ETT JÄVLA NERVVRAK


Men om man ser det från den ljusa sidan så lyser solen ute och jag är glad att jag tvingades använda vårjackan idag. Jag gillar våren.

Jag är en idiot

Snart ny vecka, tackar för det. Tänker inte kommentera helgen, känns bara onödigt. Jag var enormt förbannad på en viss person, men nu är jag mest arg på mig själv. Jag hatar att vara arg, man mår bara dåligt.

Jag litar på folk, vill tro det bästa om alla.  Jag är inte långsint (har fan för dåligt minne för sånt) och ger oftast nya chanser. Det krävs enormt mycket för att jag ska ge upp om personen och inte längre bry mig. Jag är lättmanipulerad och utnyttjbar. Men jag är inte helt jävla blåst, och jag vet när jag blir utnyttjad. Det ligger dock i min natur att vilja hjälpa andra, så jag lär förmodligen ställa upp ändå. Men är det så att du verkligen bryr dig om mig, don´t just use me and then throw me away. Jag förtjänar det inte.

De flesta gånger får jag skylla mig själv. Ibland går jag faktiskt och hoppas på att något hemskt ska hända. Inte så att jag får men för livet, men nånting ordentligt. Så jag vaknar upp ur den lilla drömvärld jag lever i.
Damn it,
jag vill få mitt hjärta krossat.

.

Beskriv dig själv med ett ord:


Naiv

Kort ÄR gott!

Kort sammanfattning:

  • Skellefteå AIK vann första mötet mot FBK på bortaplan, bra jobbat!
  • Imorgon får jag in pengar på kontot, vilket innebär att jag kan betala räkningar, samt köpa mat.
  • Malin är dum i huvet, och jag kommer sakna henne om jag inte träffar ná i helgen.
  • Mina visdomständer har kommit, grymt obehagligt!
  • Partypeppen har infunnit sig, imorrn kör vi hårt!
  • En "gammal" vän hörde av sig, sånt är alltid trevligt.
  • Och min säng är, för ovanlighetens skull, bäddad.

Dagens motto:

Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya.

Ny dag, nya tag

Hatar när småsaker, som det som hände går, får mig att bryta ihop totalt. Vet att jag är fucked up, vet att jag förmodligen skulle behövt prata med nån, typ en psykolog. Vilket jag inte tänker göra. Kommer sluta upp som seriemördare....So be nice, or I might kill you ;)

Hahah mitt sinne för humor är verkligen inte okej.

Jo, jag överreagerar nog...

Gud i helvetet så arg jag är nu.

Vi har två frysar i källarn, sisådär halvfulla med mat. En säkring har gått så frysarna slutat funka. Vi har inga nya säkringar hemma. Vems fel är det? INTE FAN ÄR DET DÅ MITT! Satan så förbannad jag är.

Varför kan jag inte bara få vara? Varför ska det alltid jävlas? Orkar inte mer av den här skiten. Orkar inte mer av dessa människor. Ta mig härifrån

St. Patricks Day!

Idag hade det inte varit dumt att befinna sig i England...huga.

Nästan så att jag måste se The Boondock Saints när jag kommer hem ;D

Men just nu är jag fängslad på skolan till klöckan 16. Men jag gillar skolan, så det är O.K. Mitt huvud snurrar lite efter Nk:n, och nästa lektion är redovisning&beskattning. Glömde knarkedonen hemma, bra jobbat!

Tror dörrarna här på Thoren är magiska..eller möjligtvis besatta. FÖR DE VERKAR TAMEFAN VARA OMÖJLIGA ATT STÄNGA!

Fel fel....rätt?

Jag är utled på skolan. Det är verkligen åt helvete. Haha och mina betyg sjunker fortare än Titanic... Brukar ha ett stadigt VG i eng, svenska och matte.. nu sitter jag och håller tummarna för G. Antingen är det så att jag verkligen söp bort alla mina hjärnceller i somras, eller så är det så att det omöjliga är möjligt. Att TBS faktiskt kan bli sämre. Tror det sista antagandet har bevisats väldigt bra i år.
Hur det än är så finns det inte så mycket att göra åt saken. Får helt enkelt stå ut med att suga på den sura karamellen ett tag till. Den 11 juni kunde inte vara mer efterlängtad!

Börjar bli mer och mer säker på min högskoleutbildning. Ska bara se till att fixa högskoleprovet i höst. Men innan jag börjar någon utbildning ska jag ta ett friår. Jobba, festa, leva. Kommer förmodligen sluta upp som uteliggare, men det är sånt man får ta itu med då. Mm, för en gångs skull ser jag fram emot framtiden. Tror faktiskt det kan bli riktigt bra.

Dör man inte av cancer dör man i en trafikolycka

Läste i aftonbladet igår att folk blir seriöst deprimerade av våren... Hur fan går det till? Nu då det blir varmare och ljusare ute? Jag förstår ju att man bli depp av höst och vinter, det blir då jag. Men av våren? I don´t get it.

På tal om ljus och värme, Malin när ska vi fara å få hudcancer? Börjar bli dags känner jag. Ja, jag vet att solarium är en onödig risk, men jag har aldrig gjort det tidigare och jag fryser, okej? Dessutom kommer jag redan att få bröstcancer, lungcancer och livmoderhalscancer...så vad spelar en cancersort till för roll?

Löfte till mig själv.

  1. Sluta övertänka sånt som inte behöver tänkas på. Och liksom "Go with the flow"
  2. Övertänka sådant som behöver lite extra tanke.
  3. Kan sammanfattas på så sätt att jag ska prioritera vad det är jag ska tänka på.

Jag fattar om ingen fattar det där. Huvudsaken är att jag typ, nästan, gör det

Det börja ju bra..

Första skoldagen på 6 veckor avklarad! Ser fram emot påsklovet redan ;D Och mitt schema..duger väl. Slutar 12.40 på måndagar och har sovmorgon till 12 tisdag och torsdag. Hjälper dock inte så mycket då min buss går 8, men.

Resten av mitt liv ser ut att falla i bitar. Har nu räkningar på 1470kr. Mitt saldo på kontot är 0,11kr. Får det liksom inte att gå ihop.... Dessutom har jag missade tider på både folktandvården och vårdscentralen. Ett antal ogjorda skoluppgifter och fler på ingång. En bästa vän som mår dåligt och... jag är fucking ensam i skiten. Allt bara lägger sig på hög och jag vet inte riktigt va jag ska börja. Egentligen vill jag bara springa och gömma mig, men det löser ingenting.



Fan.

Jaa, det verkar inte bättre

Man märker då någon är genuint trevlig och då någon fryser ut en. Till och med en idiot som jag märker skillnaden. But you know what? I don´t really care. Ler lite åt komedien i det hela, det är allt.
Haha, ler lite åt allt idag känner jag. För inget går min väg... Min mp3 är borta, min väska är borta(?)! Hur jag lyckats tappa bort den har jag ingen aning om.


Jaaa och nu börjar kroppen krackelera sönder. Great.

Lista

Nämn något som gjorde dig glad igår: Lyssna på musik
Vad gjorde du kl 08 i morse? Sov?
Vad gjorde du för 15 min sedan? Tv
Det sista du sa högt? Muhahha jag är fan bäst! (stolt över min matlagning)
Det senaste någon sa till dig: Bror -"kommer hem imorrn efter jobbet"
Vad har du druckit idag? Oboý och vatten
Vad var det senaste du åt? Kyckling och ris
Vad var det senaste du köpte? Mjölk, chips och cola
Vad är det för färg på din ytterdörr? Mörkbrun
Vad är det för väder hos dig nu? Det är mörkt, och snöar inte
Godaste glassmaken? B&J
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?Nope
Sover du tungt? Har jag väl somnat, så sover jag.
Drömmer du mardrömmar? Det händer
Trivs du med ditt jobb? Indeed!
Favoritklädsel? Shorts och linne
Favoritlåt just nu? Nja, möjligtvis Hero of War
Vad ser du om du tittar till höger? Bokhylla
Vad gör dig glad just nu? Hopp om framtiden
Vad ska du göra härnäst? Sova...snart
Höger el vänsterhänt? Höger
Humör just nu? Cpglad
Favoritgodis? Marshmallows!
Kläder just nu? Favorit-slappis-byxorna och linne
Sommarplaner? Öh?...festa-bada-steka-jobba-sola-festa-steka...och spela fotboll
Hur många kuddar sover du med? Dos
Morgon eller nattmänniska? Just nu, inget av de
Vad är viktigast för dig? Mina vänner
Är du kittlig? Nope
Snarkar du? Tydligen.......
Stjärntecken? Fiskarna
Äckligaste insekten? Spindlar
Stökigt el välstädat? Ordnat kaos
Vad längtar du mest efter just nu? Sommarn så in i helvete

Rött

Är fruktansvärt förbannad och irriterad. Jag har varken tid, och definitivt ingen ork för sån här skit. Innan jag säger något dumt, eller typ, dödar nån, så ska jag sova på saken. Men, det finns gränser vad en utomstående person klarar av. Och just nu, är den gränsen passerad. Jag klarar inte av sådana här människor, det är inget jag är särskilt stolt över, men så är läget.




Peace out

Väntan

Ska snart till att sova ett tag i min nybäddade säng. Inväntar samtal från min druckne bror som jag (kanske) ska hämta i Bysk. Anteckna: Nu är den jäveln skyldig mig fylleskjuts! Ohyes, gillar då folk står i skuld till mig =D Har då också fått köra ihopplocket som han kallar "bil". Gillade det inte. Det första som händer då jag ska växla är att knoppen far av....kul. Hahah tror banne mig aldrig att den bilen blivit så lagligt körd någon gång tidigare^^

Nae, ska återgå till mitt. Dvs svära åt folk som är depp, och åt folk som är lyckliga. Ja, jag har feta humörsvängningar. Men jag jobbar på det. ÅÅH är så förbannat less på snön och kylan. Och mörkret. Jag vill ha sol, värme, ljus. Sommar goddamnit!

Ett låtsasliv

Verkligheten slog till ganska hårt igår. Har räkningar på ca 800 och så hade jag fått det "oranga brevet" dvs pensionen. Hittills har jag tydligen skrapat ihop 3784kr. Tycker det är ganska onödigt då jag inte tänkt bli gammal...men det är ju något som görs automatiskt så.

Kan bli spännande att leva fram till... juli? Stora utgifter, små inkomster. Måste hitta en jäkla studentklänning, jäkla skor, måste klippa mitt jäkla hår..och en massa annan skit. Och Balen... Lina satte bollen i rullning och hon har faktiskt fått mig att överväga saken. MEN tror ändå inte det blir av. Pengar är inte det största problemet. Men jag tror att man behöver någon nära som puschar en att göra det. Det har inte jag. Så jag vet inte, får se hur det blir.

Ta mig härifrån

FAN. Jag måste hem, men har inga jäkla pengar. Blir stressad av att vara hemifrån för länge. Hade jag varit hemma hade jag kunnat ligga i sängen och dunka musik. Eller tagit en promenad. Eller gjort ingenting.


Om jag har tur finns det soppa i bilen... Måste fan kolla.

In my head

Just nu så pågår det en inre strid. Den ena den vill bara skta i alting och gå i ide i väntan på sommarn. Den andra delen vill ta vara på varje sekund som går och helt enketl bara njuta av loivet som är nu. Det kommer bli en misslyckad blandning av de båda då tiden rusar förbi utan att jag hinner märka nått. Yeah, I suck.

Vad är egentligen poängen med att vara ung och galen då man istället är ung och "eftertänksam"?. Det är slut med det nu. Tänka mindre, agera mer är mitt nya mål. Och att sluta ha dåligt samvete för sådant som inte är mitt fel.
Jag är ju faktiskt bara tonåring i knappt ett år till. Man måste ju passa på ;)

Hur i helvete ska det här gå..

19 år gammal. Om ett par månader är man klar med skolan. Sen ska man skaffa egen bostad, jobb, bar....hund. Hela den där vuxengrejjen. Samtidigt som man ska njuta av sin ungdom. Hmm ja, det löser sig nog.


Min hjärna kliar

Blev nästan lite mkt bilder förut....sry^^ Men från och med nu så lovar jag att vara bättre med kameran. Vet inte om det är goda, eller dåliga nyheter iofs men. Mår pissdåligt idag. Om jag inte mår bättre imorrn så får jag nog skjuta lite på att fara till Papps. Känns lagom kul fara dit och vara sjuk. Dessutom känns det lite jobbigt fara bort då jag knappt hunnit "landa" hemma och ta det lugnt. Är inte så van att fara och färdas hela tiden.

Jag vill HEM. Finns ingen ordentlig obóy i det här huset, bara "chokladpulver"... JA, det är viktigt!

Lite mer bilder



Den här automaten lurade mig, inte okej.


Men så hittade vi en till automat! Den var dock ur funktion, inte heller okej.


Baren där vi käka frukost (fett suddig bild)


Vi träffade på Alice Cooper på flygplatsen.


Lördag
Random bilder, som inte har med London att göra:


Tårta! Jävligt god.


Glada flickor tölv









De tre sista, bjuder jag på







HAHA, sry Malin =D

Som utlovat, BILDBOMB

Där vi bodde
Där vi levde och hade oss



Området

Hästar! *Och prinsen

Madam Tussauds

Trafalgar Squere

Nalle Puh, som fimpar cigg. En stor besvikelse

London Eye


Big Ben

Harry Potter-bron


London Bridge


The London Dungeons

Shopping!



Jag är inte den som vanligtvis lägger upp bilder på min shopping. Men tänkte göra ett undantag. Allt detta fick jag för ca 1500 spänn. På tok för billigt.














Den sista bilden är på mina B-day gifts jag fick av skolan(men inte pins;en)! På plektrumet står det: Sex is only 6 in sweden. Och på kondomen står det: I said NO! Höhö.

Mardröm

Det här var värsta natten på jävligt länge. Drömde en mardröm som var enormt äcklig och anledningen till att jag förmodligen skulle vara en av de första att dö i en skräckfilm.

Drömmen utspelar sig vid en ishockeyrink/gympasal där jag har lagt mig för att sova för natten(varför vette fan).

Håller just på att somna då jag hör springande fotsteg, som försvinner lika fort som de kom. Jag ignorerar, kan omöjligt vara någon annan än jag här. Men fotstegen upphör inte och jag kan höra hur de kommer närmare och närmare. Nu hör jag skratt också, alldeles för nära. Jag ligger kvar på samma plats, oförmögen att röra mig ens en millimeter. Nu kan jag urskilja en siluett i mörkret, påväg rakt mot mig. Mitt hjärta dunkar hårt i bröstet, vill skrika men det är omöjligt. Är totalt förlamad och allt jag kan göra är att vänta.

Då vaknar jag, tack och lov, upp ur drömmen. Skrikandes och vevandes med armar och ben. Spöade inga monster men min dator fick lite stryk^^ Jag kan inte minnas att jag har drömt en mardröm på åtminstonde 5år. Den kära febern kan ju ha haft nånting med saken att göra. Och vanligtvis brukar den ha ett budskap. Vad är budskapet med denna? Sov inte vid en hockeyrink? Kan nog ordnas.

Heller!

Så fan heller att jag har tänkt bli sjuk?! Hosta och snuva kan jag gå med på, men feber? Nej tack.

Det går för övrigt åt helvete med städningen. Om min bror hade varit hemma hade han nog slagit ihjäl mig, det hade iaf jag gjort om jag var han.

Ska snabbrensa lite sen lägga mig och försöka sova bort feber-eländet.

JAG VÄGRAR BLI SJUK!

Ensam hemma, gillar läget. Tokstädar garderoben. Lyckas på nått sätt alltid stöka till mer då jag "städar"...

Vet att jag är apdålig på att uppdatera just nu, men känner helt enkelt inte för att göra det. Imorgon kommer det hända något som i princip aldrig tidigare hänt. Bildbomb! Så börja ladda upp redan nu ;)

Idag

har jag tänkt dö litegrann. Mår fett illa och min hals är typ.. rökskadad.

Ska försöka bege mig till Bureå så fort jag får möjlighet, så jag kan lägga upp alla bilder som tagits i veckan. Bl.a på en dildomaskin, Alice Cooper och mina boobs. Fast de sistnämnda bilderna kommer bara vara för privat bruk, tyvärr.

Nae, nu blire det däcka framför tv:n och invänta kväll.

Pendeltåg

Hänger på torpet,väntar för tillfället på cigg...........

Jag har fyllt år för övrigt, GRATTIS FÖR HELVETE!?!?

Annars är det bra som fan, tänker fan inte skriva nått om London, för Awesome för ord helt enkelt.
Snart drar vi in till stan, hoppas på drag, annars skapar vi det!

Puss

Saknar min Lina för övrigt

In the UK

Facebook funk it, msn funk it....
Men jag befinner mig i London och jag lever fortfarande(!)


Ikväll blir det pubbesök och imorgon är det shopping som gäller! Vi är taggade!!

RSS 2.0