Gaah!

Istället för att sitta här och vara fly förbannad på nånting som jag inte kan göra nånting åt - eller har att göra med - så tänker jag snöra på mig löparskorna och he mig ut.

Lååång dag

Vaknade halv åtta imorse i tron om att jag skulle cykla till jobbet. Det sprack ganska fort då jag hörde regnet och åskan utanför. Kom hursomhelst fram till jobbet. Där chefen berättar att en arbetskollega blitt påkörd. Wtf liksom. Så istället för att sitta och le falskt mot kunder i kassan så fick jag hjälpa Malin med frukten. Wiho. Slutade tack och lov redan kl 15, så då köpte jag en glass och for hem. Hann byta om till bikini, greppa en bok och lägga mig på studsmattan ca en timme. Seeen gjorde en annan arbetskollega hembesök och frågade om jag kunde jobba istället för henne. Självklart kunde jag det! Money money money

Just nu sitter jag och kollar på Arn. Känns lite konstigt att inte vara alkoholpåverkad och partypeppad. Det är ju trots allt torsdag! Menmen..känner det är dags för lite vila. Tills jag är 40+, då jävlar blir det PARTEI!

Vad ska du hitta på sen då?

Önskar jag kunde säga: Jo, jag ska plugga. Eller: Nä, men det blir nog att jobba. Inte heller har jag några större planer på att resa, eller ens att flytta. Hade egentligen velat flytta in till stan, men det känns onödigt då jag halverst har tänkt börja plugga nästa höst...och då blir det inte i skellhell.

Så efter sommarens jobb har jag tänkt skriva in mig på AF. Jag har tänkt rösta i valet. Samt anmäla mig till högskoleprovet. Ska även införskaffa ny mobil och byta ut lillskrutten mot en bättre bil. That´s the plan.

Gällande allting annat så vet jag inte. Jag har absolut ingen aning om nånting.

28/7

Vad hände med sommaren? De tre månader som gör det möjligt att genomlida resten av året. Och vad gör man? -Jo, jobbar. Fast idag är jag iofs ledig, men har ingen jävla ork att göra nånting. Funderar på att ta en löprunda ikväll, igår blev det ju inte så lyckat. Och jag har verkligen saknat träningen.

Har räknat ut att jag bara har 11 arbetsdagar kvar, 2½ vecka. Sen är man ledig, eller arbetslös kanske man ska säga.

Angels & Demons

Dan Brown skrev boken. Förjävligt bra bok. Finns nu även som film. Förjävligt dålig film. Vet att boken alltid är bättre än filmen och att man inte kan förvänta sig att allt ska vara exakt likdant. Men vafan, dom ändrade ju både vem "boven" är och det sista brännmärket, som ska vara en perfekt diamant i skrift - till nån jävla nyckel. Jävla fittor.

Ska fan hålla mig till böckerna hädanefter....Anledningen till att jag ens såg filmen är att min bror kopplat ur vår gamla digitalbox utan att ha fått igång den nya. Vilket innebär att jag är utan TV, och nånting måste jag ju underhålla hjärnan med. Hade egentligen tänkt samtala med Malin ikväll, men hon var tydligen kidnappad och torterad. (Bastu med nakna karlar, ger en ärr för livet). Jag har ju massor att samtala om! Har försökt prata med mig själv, men får tyvärr inga vettiga svar. Såatt....Skärpning!

.

Jag tänker sammanfatta den här veckan med ett enda ord: Awesome!

Wiiiii


Vaknade vid elva imorse, utvilad och knappt bakis alls. Drog till Malin, sen drog vi vidare till Byske där det var full rulle. Gjorde ett par fynd på marknaden, en väska, ett nitbälte, ett linne, kortlek och överstrykningspennor för ca 300spänn. Det roliga tog dock slut då jobbet började kl 15. Fast tiden gick fort och nu ser jag fram emot 2dagars ledighet!


Allt är så förbannat jävla bra just nu!



I´m not runnin'

"Because I´m hyped up, outta control
If it´s a fight, I´m ready to go
I wouldn´t put my money on the outher guy
If you know what I know that I know"

Ingen myt - norrmän ÄR korkade

Hatar att vara trött. Hatar att vara hungrig. Men framför allt hatar jag alla jävla utlänningar som helt verkar sakna intelligens!

Jag är svensk. Vi befinner oss i Sverige. ANTAGLIGEN FATTAR JAG INTE VAD DU SÄGER NÄR DU GRÖTAR PÅ NORSKA! Dumjävel. Och jag hinner fan rabbla alfabetet baklänges i mitt huvud innan dom funnit av rätt jävla väg att dra kort-eländet på.

Ja, det är förmodligen tack vare dom jag ens har ett jobb. Men innebär det att dom måste ha huvudena fulla av sågspån? Jag tycker inte det.

Jag hoppas verkligen jag får sova inatt. Jobbar kassa 11-19, och om jag blir såhär efter bara en halvtimme idag, så bådar det inte gott inför morgondagen.

Hard work

Sömnlös natt. Eller jag kunde ju sova dom där 30min mellan mina väckarklockor..

Nu väntar ett 8timmars lyftande, lastande och uppackande arbete. Men jag tror iaf att mina underarmar har återhämtat sig från i söndags. Kan vara bra att ha alla kroppsdelar i funktion när man ska lyfta 20kilos-lådor ovanför huvudet. Nog om meloner i huvudet, nu ska jag stoppa något i magen sen bege mig.

Wakiwaki

Lyckad morgon. Vaknade utvilad (för första gången på typ fyra dagar) vid halv åtta. Tänkte: "Ligger kvar tills väckarn ringer kl 8". Vaknar sen, ser att klockan är 11.07 och flyger därefter ganska fort upp ur sängen. Så ca 20min senare anländer jag till jobbet, bara 1½h sen. Allt detta tack vare att min mobil hade fått slut ström under natten. Men jag fick då sova iaf ;)

Imorgon är jag, thank god, ledig. Jag har planerat att göra precis ingenting. Om det är bra väder kanske jag släpar arslet till stranden.

Jag vill inte att det ska ta slut

Vad vill du att jag ska säga? Att jag mår som skit?

Det kan jag helt ärligt inte göra. Men kan inte påstå att jag mår särskilt bra heller.






Vill du verkligen veta min sanning? Jag kan bara berätta om du låter mig.

Torsdag

Gårkvällen slutade i ett helvete. Men om jag ska vara ärligt så var det ganska väntat. Det finns en djupliggande anledning till varför det gick som det gick.

Vill egentligen inte skriva om det, men då kanske jag kan lära av det i framtiden.
Jag hällde alltså i mig i princip en hel kvarting igår, på tom mage. Jag behöver knappt ens en halv för att bli full, även då jag ätit ordentligt. Nu kan alla ni andre få gissa hur jävla bra jag mådde. Not so much....
Till slut var jag tydligen så jävla avdäckad att mina vänner fick ta hjälp av en vakt för att få ut mig. Försökte därefter få mig tillbaka in ett antal gånger, men konstigt nog så var det stopp.

Så där var jag, ensam och frusen väntandes på att få komma hem. Behövde dock inte vänta särskilt länge. Två poliser kom fram och pratade med mig, sen erbjöd dom mig skjuts hem. Tror jag hann berätta halva min livshistoria för dom på vägen hem.... Den ene poliskonstapeln tyckte det var kul att jag var så packad att jag inte kom ihåg vad jag ska plugga till. Jag hade det fan på tungan! Det är inte lätt alltså....

Det borde inte behöva vara såhär

Jag förstår hur du kan tro det. Men du är inte bättre än mig.




Till och med jag; lättmanipulerad och snäll som jag är, har en gräns. Please, do not cross it.

Tatuering

Jag är enormt jäkla sugen på en tatuering. Men jag har ingen aning om vad den ska föreställa. Jag vill ha nått betydelsefullt...men kan inte komma på nånting. Inser nu att jag inte har ett jävla skit som jag verkligen brinner för. Iaf inte så pass mycket att jag är villig att för evigt rista in det på min kropp.

Men nånting ska det bli...nån vacker dag.

Äsch

Dagens frukost: Leverpastejmackor&obóy

 

Dagens kläder: Vakna nyss, så t-shirt och trosor

 

Dagens humör: Irriterad

 

Dagens tanke: -

 

Dagens frisyr: Ruffs

 

Dagens doft: After sun lotion

 

Dagens glädjeämne: Jag är trots allt fri

 

Dagens irritationsmoment: Folks beteende

 

Dagens mest ointressanta ämne: Regn?

 

Dagens dummaste: Jag är ledig

 

Dagens känsla: Fuck this shit

 

Dagens göromål: Städa. Försöka få ordning.

 

Dagens väder: Har knappast missat att det ösregnar ute.


....!





J(Jag): En god natts sömn tack.

JB(John Blund): Det ska vi väl kunna ordna....eller vänta, jobbar du imorn?

J: Det gör jag.

JB: Jaha. Nae då blir det inge av.



Tror fan det är så det är. Varit ledig i helgen, och sovit som en gris.

Nej, det har ingenting att göra med att jag inte kan sova, utan det är mer att jag inte får sova. En katt, en mygga och en fågel som går skift hela jäävla natten.

Okej, kanske inte John Blund jag ska skylla på. Skitsamma, det driver mig ändå till vansinne.

Hyffsat bra väder va?

Solsol! Perfekt väder! Ska snart he mig ut till Vitsjön (igen). Känns som att jag är där lite mer än vanligt, men då finns det en jäkligt bra anledning till det också. Så dit ska jag. Förhoppningsvis joinar Lina mig, för jag har nämligen en smaskig överaskning :D

See ya on the beach!

Berg&dalbana

Hur kommer det sig att jag sover hur bra som helst de dagar jag inte jobbar?! Lagomt irriterande, men skönt att få sova iaf. Igår kom jag mig inte hem förrän strax efter åtta, slutade jobbet sju... Men det blir så då man måste se till så att det ser hyffsat bra ut.(behövde egentligen inte, men jag kan inte sluta då det ser ut som ett helvete). Hörde idag att min vän och arbetskollega fått skit för hur det såg ut. Men jag hann verkligen inte göra klart allting igår. Sjukt hur mycket jag haft att göra i veckan... Vars tog alla slappa ica-dagar vägen?

Då jag väl kom hem så hann jag knappt vända innan jag var påväg igen. Denna gång en körning till stan. Ställer självklart upp då en vän ber om hjälp. Att dessutom tjäna en liten slant är ju inte helt fel ;) Så nu är min bil fulltankad och redo för äventyr!
Åhh, är så förbannat sugen på¨att dra iväg nånstans. Varsomhelst. Besöka kära gamla städer; Piteå, Umeå, Göteborg.... Det är fan kärlek.

En dag kvar!

Överlevde även idag. Fast med mycket bättre marginaler än igår. Kan ha varit för att man hade sällskap som det gick lättare. Eller lättare och lättare....fick ändå göra det tunga arbetet ;)

Och jag är oändligt less jordgubbar. Dom är många och äckliga. Vette fan om jag pallar med ett lass till imorrn. Kom en tant idag och gnällde på att jordgubbarna var dåliga vid midsommar, samt jättedyra. VAfan ska jag göra åt det?! Jag rår inte för hur varorna ser ut när dom kommer till oss, dessutom jobbade jag inte ens då...
Jag vet att det är oväsentligt, men jag får tillräcklig mycket gnäll om nutida skräp, så jag orkar inte riktigt med dåtid. Varför kan ingen komma fram och säga "Oj va fina tomater ni har" eller "Dom här ser bra ut, dom köper jag!" Nejnej, äckligt där och äckligt här. Det är omöjligt att hinna plocka ut nya varor, ta in det som är gammalt, hålla ordning samt att sitta i kassan, på en och samma gång. Det enda man kan göra är att le, och säga "jag fixar det". Medan man i huvudet säger någonting helt annat....Men kunden har alltid rätt!


Fick höra sommarens första "Chokladpålägg" idag! Det gjorde mig lycklig.

Nej, vi har ingen gladare dill

Är så förbannat less på att vara otillräcklig. För kort, för svag, för slö osv. Det enda man duger till är att vara sämre än alla andra. Vilket är positivt. Folk i min omgivning får känna sig bra utan större ansträning. Yeah, don´t mention it.

Finns ungefär tölv grejer jag hade behövt göra ikväll. Orkar bara göra en. Sen gonatt.

Det är fan fint

Finns inte mycket tid till att sitta vid datorn då man jobbar 9h/dag och sen kanske vill göra något innan man däckar på kvällen.

Ikväll hände dock två mycket spännande saker:

1: Jag blev omkörd av två pensionärer i en uppförsbacke på cykel. Inte en av mina bästa stunder.

2: BIO. Såg Eclipse, och allt jag har att säga är GRR!



I helgen är jag fett fett ledig och vill hitta på nått. Helst liggandes, allt annat känns som slöseri med energi...HAH. Jag ska gå och lägga mig nu.

Min själ tillhör Ica!

Lyckad dag

Började med att försova mig, så jag kunde inte cykla till jobbet. Sen ca 10min innan jag börja jobba, satte jag mig i bilen och vred om nyckeln. Den startade inte. Så sprang och väckte min bror och han var snäll nog och skjutsade mig. Blev bara typ 5min sen :D

Resten av dagen löpte på ganska bra och klockan närmade sig hemgång (kl19). Smsa min bror och hörde om han kunde hämta mig, men han jobba. Jaha, tänkte jag, blir alltså promenad hem...ca 8km, jeij. MEN då har jag en snäll arbetskamrat som lovade mig skjuts. Wiho! Enda nackdelen var att jag var tvungen vänta till kl 20, men det var det värt!

Skönt med ledig dag imorrn, den här helgen har varit förbannat kul, men tung som satan.

Ofrivillig sanning

Jag vet att ingenting är så perfekt som det kan verka vara. Ändå.... Jag vet vad jag vill ha, och jag vet att det inte är något jag kan få. Det är....jag vet inte. Men det är så enkelt för vissa, att de inte riktigt förstår hur svårt det är för en del andra.

Det är, ärligt talat, jävligt jobbigt. Vet att jag sätter på ett "brave face" och låtsas att allting är bra. Medan det egentligen river och sliter inom mig.
Börjar bli trött på all motvind. Men då det kommer till kritan, är det ändå fan värt det. Tror jag.

Nog av detta. Ska trots allt upp och jobba imorrn 10-19, så lite sömn skulle vara på sin plats.


Peace

Life is gooooood

Vaknade klockan sju imorse av att min granne klippte gräset. Kul sovmorgon. Sen fick jag ett sms vid tio och då var det lika bra att kliva upp. Gick ut och solade lite, sen for jag till Byske för att mata frugan med skrovmål. Kom hem, såg att alla moln var borta så jag slängde mig på studsmattan och solade lite till. Blev dock less ganska snabbt och beslutade mig för att fara och bada i vitsjön. Sjukt skönt, låg sen och solade på stranden typ 1½h. Hur kommer det sig att det alltid känns varmare att ligga på en strand än att vara hemma? Ajja, brun vart jag fan. Kommer ju vara ett tag tills man får chans till att sola igen.

Nu väntar jag än en gång på Malin. Denna kväll är det stan som ska göras osäkert ;)



Älskar sommaren!

Snopp in a kopp

-är inget bra sätt att ragga tjejer på.

Nae, men den här kvällen var inte alls som jag hade hoppats. Men trots allt, så var det riktigt kul. Vi hittade typ 3-4 pers som var någons dubbelgångare, men framför allt hittade vi nya stjärnor.




Imorgon fortsätter festen!

Nytt

Sitter och väntar på min side-kick. Utanför fönstret ser det ut att ljusna, great! Och vad har jag pysslat med denna ytterst gråa torsdag? Städat, som vanligt, och bakat bullar! Blev hur många som helst...så nu är det bara att komma hit och fika =) (dom är bara lite förgiftade, men inte så mycket att du typ dör)

Det var som allt. Ikväll har jag tänkt bli lagom ordentligt packad och sen leva livet litegrann. Har inte varit ut sen Studenten....som var för 3 veckor sen. Känns som en evighet sen. Ajja, skitsamma. Vi ses i dimman!



P.S. Grattis till Emmapemma Mckie som fyller år idag! Puss pådig<3

RSS 2.0