HEJ!

Det blev en riktigt tuff arbetsdag igår. Satt fastklistrad i kassan från 9 till 18, förutom 1h rast dådå... Det var förbannat snurrigt, men man kom ändå in i det ganska snabbt. Och det är ju faktiskt ganska kul att träffa människor, förutom arga norrmän som får mig att gråta...dom tycker vi inte om.

Just nu är jag lite bitter... Igår var det skinande sol och jättevarmt(gissar jag, var som instängd hela dan) och idag, då jag är ledig, så REGNAR det?! Även nu till helgen ska det vara superväder...då jag jobbar. Skiiiiitbra!

Happy birthday! or whatever....=D

GRATTIS! 19 år och fortfarande snygg ;)


Jeij, snart måndag!

Min sista dag i frihet sög totalt. Imorgon är det jobb som gäller. Börjar 8.45 och ska öppna. Visst, inga problem, var bara typ 10månader sen jag jobba sist, det går säkert fint... Sitter i kassan till kl 18. Har en liten känsla av att jag kommer vilja dö. Fast resten av veckan är ganska lugn. Och så fyller ju två små flickor år nästa vecka! Det, om något, måste ju firas! ;)

Blöh

Är på fruktansvärt dåligt humör. Det på grund av att jag hölls vaken mellan 0.00-4.00 av att katten skrek utanför mitt fönster (har satt in myggfönster, så man hör ALLT) Tillslut stod jag inte ut med eländet utan kravla mig upp ur sängen, släppte in kattfan och stängde in hon i källarn.

ÅH livet hade varit så mycket enklare och roligare om man hade haft en hund!



<3

Jag älskar sommaren!

Midsommar igår, det var kewl. Särskilt då jag plumsa i vattnet efter båtturen... Lär få äta upp det ett tag framöver^^ Sen tror jag jag hann döda ca 34miljoner mygg igår, men det gjorde dock ingen större skillnad.

Hade tänkt sitta inne idag och kolla film, för vädret var inte så lovande. Men så titta jag ut och såg solen, fick ett tvärryck, drog på inlinsen och for till Vitsjön. Riktigt skönt i vattnet, fastän det i princip blåste storm. När jag sen skulle sola mig torr så försvinner ju soleländet. Jahapp, var bara att he sig hem igen.




Jag är fett avundsjuk på min bror som är inne på sin tredje supar-dag. Jag vill också! Fan ALL IN nästa vecka! Och Malin, jag vill inte höra ordet "trött" eller "orkar inte". Då kommer jag att kasta en pil i ögat på dig.

Pest eller kolera - typ

Vet ärligt talat inte om jag ska bli arg eller bara känna mig totalt värdelös....




Får helt enkelt sova på saken.

Älska vädret!

Strålande sol och stekande värme (precis som jag sa;)) Helt jävla underbart! Enda som fattades var en gummibåt, men det tar vi nästa gång. Vaknade imorse av att halsen ville dö, var nära jag ställde in mina Lina-planer, men kände att det var lame. Så spenderade dagen i stan med Lina och vi sola och shoppa om vartannat. Så nu är jag fett bränd =D funderar på om man ska bada ikväll också...? Eller om det är att utmana ödet ;)

Nu ska jag ta mitt pick och pack och pallra mig iväg till träningen! Efter det ska jag in på Ica och se om Malin överlevt sin första dag... tveksamt. Lär nog ska hitta hon avdäckad i fruktskylen, mwuhahahahha =D

Sådär!

Dagens idiotiska plan genomförd. Överlevde träningen trots febern. Men blev lite smått orolig då det börja smärta där runt hjärtat... Äsch, kan lika gärna varit inbillning.

Belönade sen mig själv med att ta årets första dopp! Det var en aning kallt, men helt klart värt det!


Förmodligen inte så jävla smart, men varför måste man sluta leva bara för att man är sjuk?

Sick of being sick

Låg och vred mig i feber-plågor inatt. Kunde för allt i världen inte sova... Eller jo, när väckarklockan väl ringde så sov jag väldigt gott...

Just nu är min mamma här och hjälper mig med att putsa fönster. Själv sitter jag bara och försöker intala mig själv att "jag är inte sjuk, jag är inte sjuk..." För ikväll kommer jag göra två saker man inte bör göra då man har feber. Men sen när har det stoppat mig förut? ;)

Vad är det man brukar säga? Är huvudet dumt så får kroppen lida.

Väldigt genomtänkt.....

Läste idag i aftonbladet om våldtäktsoffers nya vapen. En taggig kondom. Visst, gärningsmannen får fett ont, måste uppsöka läkare för att bli av med den och kan därmed bli gripen av polis. Den delen är ju jättebra. Men offret då? Den hinner ju bli våldtagen hursomhelst, inte lika grovt, men spelar det någon större roll? Och sen lär ju inte våldtäktsmannen vara helt förlåtande då han blir "biten" i kuken, utan skulle säkert ta ut sin ilska på offret. Så resultatet blir för offret: Bara "halverst" våldtagen men sönderslagen istället? Very clever....

Hur skulle det vara om (iaf i Sverige) tjejen kunde få fler hjälpmedel? Pepparsprej till expempel...nejnej det är olagligt. Och skulle nu tjejen - mot förmodan, lyckas försvara sig själv så skulle det vara mer troligt att hon åker dit på misshandel än att gärningsmannen åker dit på våldtäktsförsök.



Det är ett fint land vi lever i....


Måndag

-är, om jag inte har helt fel, veckans bästa dag. En helt ny vecka framför sig, med nya möjligheter. Vad finns det inte att gilla, liksom?


HAH! Jag var klurig nog att täcka för mina vita ben ;)

Ugh

Ugh var nyss hos tandläkarn. Hatar det, fastän det bara var en undersökning. Som det inte vore nog att de arbetar i ultrapid och snackar ett tomjordiskt språk, nej då ska dom ha en jäkla lärling där också... irriterande, var dessutom tvungen stå ut med hans andedräkt då han inte hade tillräckligt med hjärnceller för att ta på sig en mask. Ugh.

Sjuk..

Förkylning och feber är så förbannat jävla onödigt! Särskilt då man får den efter att ha spenderat en helg inomhus. Hade inte haft några invändningar om jag blivit sjuk efter bad eller dylikt.

På tal om bad så har jag inte badat än!!! Typ så att jag ger mig ut i ösregnet, springer till vitsjön och tar mig ett snabbdopp, bara för att få det överstökat... Den här sommaren har verkligen inte börjat bra alls. Vars är solen, värmen, stranden, FESTEN? -Någon annanstans

RÖV!

MissU




Hej mongo! Kom hem, NU!

Typ bah dryyyygt

Har för tillfället ockuperat min systers dator då jag trodde hon skulle bort. Men för två minuter sen kom hon hem med förklaringen "det var så drygt därborta" och efter att ha stått och glott på mig fem sukunder sa hon "drygt" och gick ut... Ja, vad ska man säga? Detta beteende är uppenbarligen mitt fel då jag inte är här så ofta och visar henne den rätta vägen. Men rätt mängd spö borde kunna rätta till allting =D (hoppas jag)

En bild på mig! (Bara för att det är sant;) )


Datumet är en aning fel. Eller så är min kamera från framtiden, who knows?

Vad vill du ha, ett diplom eller?

Nyss spenderat de två senaste timmarna med att städa. Och då har jag fortfarande kvar att dammsuga, plocka ur diskmaskin, hänga tvätt och städa mitt rum... Woho, life is fun! Fast nu ser det iaf ut som att folk bor här...vilket det inte gjorde innan.

Men på tal om det här med att vara vuxen. Det är ingenting man blir automatiskt då man fyller 18, tar körkortet eller tar studenten. Vuxen är man först då man kan ta egna beslut och sen ta ansvar för sina handlingar. Jag har bott här med min bror sen augusti(?) men det är inte förrän nyligen jag seriöst har börjat ta eget ansvar. Det krävs ganska mycket att ta hand om ett eget hushåll, särskilt ett hus på landet. Det är lite mer att göra än om man hade haft en 2:a i stan. Men ta nu inte illa upp alla ni "vuxna" människor som lyckats laga middag helt på egen hand, eller städat ert rum, eller kört bil helt själva för att handla - Det är bra jobbat!

Sol-fotboll-MYGG

Nyss hemkommen från träning. Var inte riktigt tänkt att jag skulle träna, men då solen kom fram kunde jag inte låta bli. Men myggigt var det så in i helvete... inte så att man kunde ligga på latsidan direkt ;) Fast fan, det känns ju att man varit borta en vecka. Vilket innebär HÅRDTRÄNING! Inlines imorn till Byske? Är det fint väder så blir det av.(Ja mitt liv kretsar kring vädret, är det dåligt orkar jag inte göra nått) Hatar att det saknas bromsar på mina skrillor, kan innebära döden i nerförsbackarna. Men vad vore livet utan nära-döden-upplevelser lite då och då? ;)

Mittemellan

Andra gången på två dagar jag ställer väckarklockan. Har förfan semester! Meen nu är man numera töp vuxen så då måste man göra saker man inte vill. Som att sätta sig i bilen, köra bilen, tanka bilen, köra bilen och hitta en satans-jävla-parkeringsplats åt bilen... Då den skiten är överstökad ska man pallra sig till det mytomspunna Arbetsförmedlingen. Fast det var inte så hemskt, fick en klapp på huvet(bildligt talat) för att jag faktiskt har sommarjobb och så fick jag lov att återvända i mitten av augusti. Det var som allt. Men det känns skönt att ha fått det överstökat.

Sen tog jag och Lina bilen till Max eftersom det är alldeles för långt att gå... ;) höhö. Käka lunch med dukkti-klas som tagit körkort idag, grattis! Blev även en omotiverad vända på stan, var mest för att få umgås lite extra=)

Och eftersom jag är en medelålders kvinna i sina bästa år var jag ju tvungen att svänga in på Maxi på hemvägen. Köpte enbart mat och frukt. Och jordnötter.... =bara nyttig skit! Vad hände med att vara ung och onyttig?



Nu ska jag käka melon! Mmmmm



The kill





What if I wanted to break?
Laugh it all off in your face
What would you do?
What if I fell to the floor?
Couldn't take all this anymore
What would you do?

Come
Break me down
Bury me, bury me
I am finished with you

What if I wanted to fight?
Beg for the rest of my life
What would you do?
You say you wanted more
What are you waiting for?
I'm not running from you

Come
Break me down
Bury me, bury me
I am finished with you

Look in my eyes
You're killing me, killing me
All I wanted was you

I tried to be someone else
But nothing seemed to change
I know now, this is who I really am inside
Finally found myself
Fighting for a chance
I know now, this is who I really am

Come
Break me down
Bury me, bury me
I am finished with you

Look in my eyes
You're killing me, killing me
All I wanted was you

Come, break me down
Break me down
Break me down

(You say you wanted more)
What if I wanted to break?
(What are you waiting for?
I'm not running from you)
What if I, what if I,
what if I, what if I...
(Bury me, bury me)

.

Rejäl bloggtorka. Har förbannat många tankar i huvudet, tankar jag inte vill dela med mig av.















Vet inte hur många gånger jag har sagt det här; men jag orkar inte mer.

FAN VA VI E BRA!

Kan fortfarande inte fatta det än men....JAG HAR TAGIT STUDENTEN! Och vi har bara festen kvar, festen kvar, festen kvar....


Ha de gött älsklingar<3

Dag3

Var inte alls tänkt jag skulle ut ikväll, men jag har en förmåga att inte kunna säga emot Malin. Trots bakfylla och en oändlig trötthet så blev det ändå en kanonkväll! Idag är det onsdag/torsdag, vilket innebär att det snart är fredag=STUDENTEN!
Vill bara tillägga att jag vinner alltid i klunsning, så försök inte ens ;)




P.S Malin är en tjej.

Dag2

Umeå igår, småshoppa lite. Köpte två par skor, en tröja och ett par shorts. Tillbaka i Skellhell så drog vi direkt till balen. Vi fick hyffsade platser och tog lite bilder. Men efter en timme var jag less på att titta på vackra människor så vi mötte upp med Lina&Klas och vi drog till lilla kina. Då vi var mätta och belåtna gick vi hem till Lina&Klas där vi gjorde oss redo för krogen. Jag var full och det var kul. Dock inte lika kul imorse...

När jag kom hem idag fick jag veta att det var brännboll med skolan. Haha jomenvisst. Far hellre på sittningen ikväll. Fick äntligen min studentklänning idag!=D  2 dagar innan studenten...är som vanligt ute i god tid ;) Helt jävla sjukt, beställde den här klänningen i slutet av mars.. Ajja skitsamma nu är den här och allt har löst sig.

Tagga Student!

Dag1

Idag: skolan KLAR! Fixade godkänt på matteC! Har nog aldrig varit såhär jävla lycklig av ett G i mitt liv... Känns jävligt bra kan jag ju säga.

Sen ikväll var det ju tänkt att vi skulle ha burträskbingo med utklädnad. Men det tjorvade så det blev inge av. Istället drog jag och Malin ut till havet, grillade och myste litegrann. Nu luktar jag blä, så det blir att snabbhoppa in i duschen.
Ska upp kl 6 imorrn och dra en sväng till Umeå. Sen på kvällen blir det balen och efter det ska jag kröka skallen av mig, bokstavligt. Såatt ja, det kommer bli en fet jävla tisdag! =D

Yo ho

Liite jag gillar den här outfiten! Förra veckan köpte jag cigg utan att visa leg och idag trodde min kusin att jag var vuxen och påväg till jobbet. Wihi jag är vuxen!

(Jag har inga bilder, men för dom som undrar så består outfiten av jeans, skjorta och slips.)

Annars så är det första dagen på studentveckan OCH JAG ÄR PEPPAD!!!!!!






Puss o smeek

Sí señor!

Sista matchen innan uppehållet!(Studentveckan) Jag är nästan peppad på att sitta där på bänken 90min medan mina lagkamrater spelar match. Nästan. Fast avbytarna är ju faktiskt minst lika viktiga som start-elvan....well, that´s a load of crap. Det är kallt, tråkigt och när man väl får spela så är risken stor att man sträcker sig för att man inte är ordentligt uppvärmd. Funfunfun.

Okej, ska sluta vara negativ. Fast ärligt talat är jag less. Så efter den här matchen ska jag nog stå över. Känner att fotbollen inte är så kul som den borde vara. Alltså tänker jag bara träna då jag vill träna(vilket kommer bli jämt eftersom jag inte har annat för mig då skolan e slut) och spela match då jag ska spela match.

Tror jag har sagt det här förut, men nu ska jag verkligen göra mitt bästa för att stå vid mitt ord.


Hit me!

Hängt med Malin på stan halva dan. Hann även med att kolla på teater. "Det susar i säven" Skitbra!=) Synd bara att det skulle spöregna och hagla i omgångar...

Då vi kom till Byske fick vi en trevlig överaskning - jobbschema! ÄNTLIGEN! Och det var mer jobb än jag trodde, vilket innebär pengar! Tjoho!

Åhh jag är så förbannat jävla peppad nu!

Wiie

Skolan är i princip klar, ska bara övertala två lärare på måndag att jag ska få godkänt i 3 kurser...piece of cake! Har även fixat klart det allra sista inför nästa vecka, måste bara skaffa batterier till kameran =)

Ikväll har jag bakat kladdkakemuffins, typ första gången på ett år tror jag... kan bero på att jag inte längre har en mamma som stökar bort efter mig^^ hehe. Anledningen till att jag ens håller på med sånt en fredagkväll är att det tydligen var min tur att baka till matchen på söndag. Och jag hinner inte imorgon, ska till stan redan på morgon och jag vill inte stressa sönder då jag kommer hem. PLANERING! Vanligtvis inte min grej, men hey det funkar ju typ.

Nu ska jag fortsätta med mitt stök. Satte nyss igång både tvätt- och diskmaskin så kan inte gå och lägga mig förrän tolv....jippie. Är verkligen aptrött efter den här veckan, men finns inte så mycket att göra åt det. Sova kan jag göra efter studenten ;)

.

Du vet ingenting, för du får ingenting veta.


Killme?

Haha försov mig till träningen...som är kl 18 på kvällen, bra jobbat. Är ändå inte tillräckligt utvilad för att orka ta itu med skolarbetet. Men det är inte så farligt mycket kvar. Bara:

2 engelska uppsatser på minst 1 sida vardera

Finansprov (som jag faila på 2ggr)

Nk-inlämning

Småf.-inlämning

Slutprov i småf.

Lära mig om exponential funktioner och geometriska talföljder


Försök göra det medan du kämpar för att inte bryta ihop. Inte så jävla lätt...


JAHA?!

Satan vilken jävla kuksugar-dag det varit! Ösregn imorse = dyblöt Marre. Sen får jag ett sms från min alkisvän. Tydligen mår man inte så bra dagen efter fest, vem hade kunnat ana det? Så dagens Umeå-planer ställdes in.
Sen på skolan så var det redovisning. Gjorde den ensam då min kumpan var förvirrad och trodde den var imorgon. Så kan det gå, men det gick hyffsat bra iaf. Lekte lärare och kludda lite oläsligt på tavlan^^ Finfint.

Efter det helvetet gick jag och köpte frukost och trillade iväg till biblan för att äta och plugga i lugn och ro. Ni tror inte det är STÄNGT? Jomenvisst. "Jaha" tänker jag och vänder tillbaka till skolan. Funderade en kort stund för att gå över E4an utan tillstånd från grön gubbe, men hann ändra mig.

På skolan är det fullt med elever överallt (vafan gör dom där?!?) så där gick det inte heller vara. Hittade tillslut en plats där jag kunde trycka i mig min jävla macka. Wio. Klockan tolv var det dags för matte, kul? Nej, så drog hem efter en halvtimme.


Nu ska jag banne mig sova!!

Lugnet före stormen?

Är det bara jag eller går den här veckan ohyggligt långsamt? Vilket bara är bra, har massvis som ska hinna bli klart. Men det ser fan ut att lösa sig. Allt skolarbete är i princip klart, studenten verkar också fixa sig. Det verkar inte som om min klänning vill komma hem till mig, men jag har en backup-plan så det löser sig.

Nu ska jag ta mig en paus från skolarbetet. Kladdkaka!<3

Mje

Detta är varför man bör undvika måndagsträningarna... träningsvärk OF DOOM! Är glad jag kan ta mig framåt utan att krypa. Tack och lov att man är ledig från onödig aktivitet imorrn. Men måste ändå släpa mig upp klockan sex, detsamma gäller på torsdag. Inte nådig vecka. Men ju värre nu, desto bättre nästa vecka ;) Jag är nästan peppad!

Take me home, countryroad

Befinner mig just nu på bibblan, varit här sen typ...ett? Jävligt fint ställe att sitta och plugga på.
 Nästan allting är klart, utom engelskan. Men orkar inte mer nu, får fixa den ikväll. Om jag orkar efter träningen vill säga^^
Det har varit en relativt bra skoldag. Fixat det sista till UF (orkar inte mer nu!), haft klassmöte som gick... bra för att vara våran klass. Sen nästan klart med Nk:n. Så nu vill jag hem hem hem! Men vafan ska jag käka till middag? Hade varit gott med plättar, men det är för jobbigt. Humhum omelett kanske? Har ju faktiskt för en gångs skull grönsaker hemma :)

Sen äggbananchokladmilkshake till efterrätt, mums!

1Juni

Satan i helvetet jag tror jag måste strypa nån. Typ idioterna på stylebystars som inte kan få tummen ur röven och leverera min jävla studentklänning! SatansatanSATAN! Som om jag inte är tillräckligt stressad och panikslagen?! Nejnej, då ska allt annat jävlas så jag inte ens har nånting att ha på mig. FAN!


RSS 2.0