Nu kör vi, full fart!

Bra början på den här resan må jag säga. Först, nära på att köra in i en snödriva innan jag ens hunnit lämna Tåme. Sen då jag ska svänga in ¨på infarten till Bureå så.. Ja, låt oss säga det hade kunnat gå åt helvete. Det är ett jävla under att jag faktiskt har lyckats hålla mig olycksfri i snart ett år.

Nu börjar det vara jävligt nära. Om ca 4 timmar går bussen. Jag är så fruktansvärt nervös så jag vet inte vad...
Men ja, det blir hursomhelst Radiosilence för nästa vecka. Kanske trillar in någon enstaka gång.

Kommer sakna min Malin mest av allt. Vi är dåliga på att vara ifrån varann. Men på lördag kör vi järnet ;)
Ha det bra, älskar dig. Och för guds skull, SOV MÄNNISKA!

Jag har glömt nått!!

Färdigpackad. Typ.
Snart drar jag till stan, sen vidare till Bureå, sen vidare till ARLANDA. Goddamnit!

Malin stör, så jag kan inte riktigt skriva för tillfället. Men det kommer mera ikväll.


Ekoooo

Sista kvällen innan avresa spenderades med min absoluta favoritperson! Nostalgi var tydligen kvällens tema. Vi såg två "barn"filmer, bl.a. Till Vildingarnas Land. Vet inte riktigt om jag kan tycka det är en barnfilm, den är för hemsk för det. Men den var bra, lite annorlunda bara.

Nu taggar jag London! Det ska bli jävligt spännande och jag är jävligt nervös! Jag är absolut övertygad om att jag kommer glömma nånting viktigt, som typ passet... Och jag är rädd för att bussen kommer köra åt helvete, att planet ska krascha, att... ja, valfri skit ska inträffa.

Har inte ens packat klart än.. men vad är det man behöver egentligen? Tandborste? Det är någonting jag lär glömma. Glömmer fan alltid tandborsten...

Nae, nu ska jag sluta fundera och gå och lägga mig istället.

Hörs imorrn!

Haha alltså!

Okej, så jag går omkring barfota, en tallrik går sönder och jag skjuter upp att dammsuga...vad är det värsta som kan hända? Jo:

Porslinsbit i foten. Jag drar ut den och skyndar mig efter dammsugarn. Borde jag kanske ha sett över blödningen i foten först? Ja.
Inte förrän jag ser blodspåren (som jag först trodde va sylt) så fattar jag att jag faktiskt blöder... BRA DÄR MARRE!


Verkligen jättelyckat göra illa foten två dagar innan man ska bort.

KalasNr 1

Den här dagen började sisådär. Efter 40min med klassen ville jag döda...
Vissa kan inte läsa. Vissa kan inte lyssna. Vissa kan inte bara acceptera fakta utan ska ifrågasätta allt. Tack vare dessa individer försvann all min pepp på den här resan. Vad är problemet? Varför kan man inte bara vara nöjd?

Kvällen spenderades i Bureå. Fick mig en avhyvling jag förtjänade. Bad om ursäkt och allt ordnade upp sig. Sen kom folk. Hade kalas, men det blir ingen riktig kalas-känsla utan tårta. Trevligt var det iaf. =)


Värme tack!

Så var den kärleken död. Vissa saker kan bara leva på sommarn. Min bil t.ex. Körde nyss hem den från Bureå. Trodde fanimig jag skulle frysa ihjäl. Jag har inte tänkt köra imorrn. Jag gillar mina fötter, vill helst inte behöva amputera bort dom.

Sista praktik-dagen gick nästan för fort. Började ju nästan känna mig som hemma där. Men jag ska göra ett återbesök, för gissa vem som glömde kvar sin matlåda....? Föga förvånande.

Nu sscha jag påbörja packningen, se vampire diares, duscha och och... nånting annat.

Det börjar brännas (bokstavligen)

Ojaaaaaa! Det är torsdag imorrn! Sista dagen på praktiken, jävlart underbart! Och jag börjar som smått inse att jag faktiskt ska till London nästa vecka. Imorgon är jag också inne på sist-veckan som 18-åring. Känns helt okej.

Det här är verkligen inte min vecka. Allt går åt skogen.
Idag delade jag min tumme lite smått. Den börjar bli ganska tilltygad. Ärr, skrapsår, brännmärken...
Vilken annan idiot bränner sig på ett stängt våffeljärn?! Finns en ytterst liten rand av järn där man kan bränna sig. Självklart lyckas jag med det! Min klumpighet har fan inga gränser...

Även hårda norrlänningar fryser lite då och då

Bra, snabb dag. Var iväg och simma efter jobbet. Det ska va själva fan om jag inte har bra kondis i sommar! Eftersäsong+försäsong is the shiiet.

Och va fan är det för fel på vädret?!? Visst har vi fått nog av 30 minusgrader vid det här laget? Jag vill ha sol och värme NUUUU. Eller helst igår.


Snaart är det fredag! Är enormt taggad, särskilt nu då det ser ut som att jag ska få bli alkoholpåverkad..? Och typ få chansen att göra nånting jag länge velat, men som aldrig blivit av. Höhö jag kmr fan int våga... :( Men det hade varit förbannat kul! Vafan, det är ju det här jag tränat så hårt inför ;)
Vi får se vad som händer, om jag ens är bjuden^^

Nae barn, nu är det sovdags!

Med oddsen emot mig

Nån där uppe hade gett sig fan på att döda mig idag. Men misslyckades, mohahhaha!

Det börjar bli verkligt nu. 6 dagar - London. För ett simpelt husvagnsbarn så är det ganska så spännande att få fara utomlands. Är inte bortskämd med att göra det vart och vartannat år. Så om de otacksamma jävla gnällspikarna som inte inte vill fara, skulle kunna hålla käften så skulle det vara jättebra. Eller stanna hemma.

Ikväll har jag varit fett duktig! Lagat mat, städat, diskat och färgat håret. Börjar bli riktigt flitig i köket må jag säga. Imorgon händer inget spännande. Fast jag är sugen på att simma... Blir nog av efter jobbet, hade dock velat gymma också, men har absolut inga pengar till det. Hade ju varit kul att få med sig sällskap någon gång. Have a special SLAPPIS in mind... Men hon ser ut att ha dött. Väldigt tråkigt =D



Meanface

Det är måndag morgon. GE FAN I ATT PRATA MED MIG!!! Inget personligt, men har vi inte pratats vid på typ 3 år är det inte läge att dra igång ett samtal med mig vid den här tidpunkten.

Den här dagen spenderas på skolan, med Abdegon! Diplomerad Gymnasieekonom. Låter ju jävligt bra. But then again, allt med TBS låter ju bra, men verkligheten är något annat.

Thoren Business School är btw en sjukdom, med släktingar såsom;

TBS - TBC

Thoren - Touretts




Ja, jag vaknade på fel sida imorse. Ja, jag sov dåligt. Nej, inget har hänt.



Scream aim fire

Kan det inte bara bli nästa vecka?!?!

Jag har friktionsmärken på armbågen, av mina byxor... Och jag gjorde nyss illa handen då jag slog på madrassen (?) Och jag kan för mitt liv inte sluta slå mig själv i ansiktet... Hmm jag undrar om en tvångströja skulle vara en passande present? Fast än så länge är det inga allvarligare skador.

----------------------------------------------------------------------------

Inatt insåg jag vad som saknas i mitt liv. Adrenalin! Jag vill färdas i hög fart med risk för att dö! Eller åtminstonde skadas allvarligt.

Det finns 3 saker I have in mind.
  • Köra bil/skoter. Höga farter.
  • Snowboard (PAIN)
  • Ridning. Saknar mitt gamla liv litegrann. Okej, mycket.
Och jag kan inte göra något av ovanstående för tillfället. IT SUCKS!

HAHAHA

Så sant som att jag faktiskt har prövat:

Jag ryms i min resväska. Det var lite knöligt, men annars helt okej.

Det är fan inte normalt!

Datum

4/3 19år

11/6 Studenten

23/10 Högskoleprovet (anmälan 15/9)


Våren 2011


Ev Högskoleprov

Anmälan till universitetet




Det vill inte sluta snurra. Jag måste göra det här. Jag vill inte hamna på ica för resten av mitt liv.

Men hur i helvete ska man veta vad man ska göra med resten av sitt liv? Vissa har sitt yrke förutbestämt, typ läkare och sån shit. När jag var liten ville jag bli prinsessa... Sen växer man upp utan en jävla aning om nånting.

Trallallalaa enklast vore ju om man blev överkörd av en buss.... okej, nae.

Och om jag av en händelse nu skulle bli överkörd av en buss vill jag bara ni ska veta att det var en olyckshändelse, bussar gillar inte mig. Alltså, inget självmordsförsök!

Öh ja nae. Nu ska jag ut...behöver friskluften tror jag....

It won´t stay the same forever

Nej, det finns ingenting intressant alls att säga. Inte för att den här bloggen är för er skull... men iaf.

Har städat, försökt få ihop en packlista, plockat ihop smutskläder som ska skeppas iväg och nu är jag mest bara sugen på en promenad. Hur kallt det än är ute (fast nu är det bara kring -17) så måste man ju njuta att det fantastiska vädret, särskilt då de har "snöstorm" där nere.. =D



Åh ja

Humöret är inte på topp. Vet inte riktigt varför... kan vara för lite sömn, för lite mat och att jag tydligen är dömd att vandra runt i smutsiga kläder. OCH att det är så förbannat kallt ute! Tur man inte ska iväg nånstans i helgen ;)
Jag hatar verkligen sånna här dagar. Död åt världen och allt det där. Jävligt onödigt.

Imorrn kommer mamma och syster hit. Dom ska tydligen sova här. Jag ska tydligen skjutsa mamma på någon sorts "tjej"kväll i Åbyn. Jag vet ett mer passande ord... men jag ska va tyst.

Sverige leder för tillfället mot Vitryssland. Funderar på om de kan klara sig utan mitt inte-så-motiverande-skrikande...? Nja, orkar kanske en period till.

Nedsläpp!

Gud nej

Jag vill sova. NU! Vet att det är grymt idiotiskt att gå och lägga sig nu, men vafan?

Nu är det snart nästa vecka. Och vad händer då? JO:

* THE återförening!
* Födelsedagskalas nr 1!
* Drar iväg på business-trip!

Och om exakt 2 veckor fyller jag 19. Känns lite onödigt, meen ska ändå bli fett kul!


Det finns en person i den här delen av landet som inte borde ha körkort. Fan, den människan är ju värre än mig! Och då är det illa. De borde se över körkortskontrollanterna på vägverket. Det var nämligen samma pucko som godkände både mig och Malin^^ Och snart sitter vi dessutom i varsin bil....
Så se upp för den blå klumpen och den vita faran!

You have been warned....

Läget just nu: skitit

Nu har jag lagat mat. Blev en mycket spännande kryddning på kycklingen... men det smakade bra ändå! Sen har jag också städat köket - behövdes. Borde egentligen dammsuga också, men det kändes lite överambitiöst såhär en onsdag. Vi har fortfarande ingen fungerande tvättmaskin. Mina träningskläder stinker, de vanliga kläderna är smutsiga och jag har snart slut på rena underkläder. Nej, jag är inte speciellt nöjd med läget.

Nu ska jag belöna mig själv med en dusch.

Hopp om liv

Min bror har nästan lagat middag. Det räcker typ som aptitretare - men det är tanken som räknas!

På bussen hem fick jag veta att jag och Malin tydligen har varit vänner sen 6:an. Det var ju lite lustigt. Hatade den dryga jäveln i 8 långa år. Ända till 7:an så var vi rivaler och bittra fiender. Sen hände nått, hoppet tändes och vi båda fann nånting. Man ser inte vad som är mitt framför näsan.

"Lika barn leka bäst" heter det ju. Exakt samma idioti, samma sjuka humor och i princip samma liv. Fan synd vi båda är into dudes, annars hade det ju som varit klart och betart^^

I´ll catch you on tze flipside

Det är tisdag, och allt är fortfarande på topp! På något mystiskt sätt så verkar det som om allt går min väg, inte alltför ofta det händer. Jag gillar min praktikplats (vet att jag hatade den för nån vecka sen.., men min inställning var värdelös då) alla människor är snälla och jag känner mig nästan inte felplacerad. Tiden går för fort igen, bara 6 praktikdagar kvar... Hoppas jag får lite extra-jobb sen, hade varit oerhört bra för min inte-så-lyckade-ekonomi. Tror heller inte jag har gjort bort mig så jättemycket. Förutom att alla jobbar i dubbel Marre-fart...

-----------------------

Måste bara fråga: Är det  för att jag är tjej/kvinna som jag måste agera hemma-fru? Idag har jag alltså jobbat, handlat(släpat skiten me på bussen) och lagat mat. Kommer hem och hittar min slöa bror i soffan. Har han ens försökt närma sig köket? Nej, för det är tydligen min uppgift.
Får väl se det från den ljusa sidan, ska bara hitta den först.

-----------------------

Jag längtar till nästa torsdag i sinne!!! Då jag ska få återförenas med min älskade Åke! (Och alla kan lägga ner sina snusk-tankar, Åke är min bil och ej en gammal gubbe) Har inte träffat han sen november... ååh min lilla bil<3

-----------------------

Ett glädjande besked idag var att jag fick G i psykologi. Var helt säker på att jag skulle få IG... så det var ju jävligt skönt. Inte för att det längre spelar någon roll , men ett G är alltid bättre än ett IG.
Har ungefär samma känsla som namnet på mitt sköljmedel; harmoni. Det ordet är inte lika förstört längre, men jag vill ändå använda det sparsamt.

Har egentligen mer jag vill dela med mig av, men jag skonar er ;D
Önskar bara jag hade någon att dela mitt fantastiska humör med, då min bästa vän har gått i ide, eller någonting liknande. SERIÖST; du vet att du gör mig orolig när du gör såhär! Och sen lika förbannad då det visar sig att du bara är ond och slö..

Och det är dumt att äta middag då man ska lyckas trycka i sig en semla också!!!


Okej nu är jag klar...

Upp som en sol...

Bakslag - inge träning.

Är inte arg, för det spelar egentligen ingen roll. All min energi försvann dock.
Antar att allt som finns att göra nu är att sova. Så gonatt.

Happy-mode!

Den här dan gick jävligt fort! Jobbade t.o.m över 5min... Och jag lurade inte en enda kund idag! Nej för faktum är att jag fan kan med Ica kvantum bättre än Ica i Byske... sjukt.

För övrigt är jag på ett enormt bra humör och allmänt jättepeppad på livet! Jag tar dagen som den kommer och det får gå som det går. Att hela tiden gå omkring och vänta/oroa sig för framtiden är bara dumt. Det är ju faktiskt NU och ingen annan tid vi lever.
Denna glädje och ska-vi-kalla-det harmoni kan bero på att jag har planer för nästkommande 4år. Eller ja, i stort sett. Fast man kan ju aldrig vara helt säker på att det går enligt planerna. Men man kan låtsas.

Just nu sitter jag mest och väntar på att klockan ska bli 20. Fysträning! Kommer gå åt skogen då jag fortfarande har träningsvärk sen i lördags... Hoppas bara att Malin inte mesar ut, så jag får brottas mot någon i min egen viktklass. Var lite smått omöjligt att brottas mot någon som väger 150% av min egen kroppsvikt...

Vad mer är på gång i mitt spännande liv...? En ny tvättmaskin ska installeras i veckan. Oerhört spännande! Sen så är det fettisdag imorrn. Då ska jag bli fett fet. Nae, just nu händer absolut ingenting utöver det vanliga. Fast det är ganska skönt.

Jag vet, jag vet....

Kliver ut genom ytterdörren, bländas av solen. Ser ändå i ögonvrån att katten jagar bort ett rådjur från gården - fullt normalt.

Kom nyss hem från min ytterst korta promenad. Var tänkt att den skulle bli lite längre än till korsningen, men den blev avbruten av ett sms. "Heej =D ha du korv?" - Också det, fullt normalt i de här trakterna. Så jag traskade hem för att invänta information om tid och plats. (okej, som utomstående kan det vara svårt att fatta, men vi ska grilla korv :P)

HAHAH ÅHH! Snart kommer väl lappen med sina renar också... Kan det bli mer buschigt(stavning?) än såhär? Kanske om vi bestämmer oss för att åka skidor (kmr dock inte hända) eller att Malin inte fixar skoter utan det blir slädhund istället^^ Fast det hade typ varit coolt =D

John blund, Fuck off!

VAD är det här?! Hur FAN kan jag vara trött NU? Sov säkert mer än 10h inatt. Varit aktiv under dagen och spelat fotboll....så VAFAN är jag trött för? Grymt irriterande. Får huvudvärk och blir grinig...inte konstigt Malin drog hem^^

Ja, vi hade fotbollscup idag. Eller nånting liknande. Det var bara byske-spelare... Väldigt värt. Ajja, var iaf kul att få spöa skiten ur sina egna ;) Folk tjatar på mig att jag ska tjata på Malin, men det är ju faktiskt kul att jag är med. Jodå.  Dagens; "Just fan....Marre" Hahaha tar absolut inte illa upp, men det är lite kul^^
Önskar jag kunde säga att jag klarade mig från att tugga golv (gräs/grus) men inte det. Fast det är ju inte riktigt min stil att inte hamna på backen, it´s what I do ;)
Nu vart det väldigt mycket "inte", haha.

Imorgon är det den 14februari (eller 13:onde för vissa...) Det är egentligen en väldigt taskig dag. Alla par får en extra speciell dag att vara lite extra kära på. Resten får en dag att vara extra ensamma och deppiga på. Fast jag fattar egentligen inte varför man ska deppa ihop, det är ju trots allt en helt vanlig dag. Söndag. Vet ni vad jag ska göra? Det gamla vanliga, absolut ingenting. Eller ja, se till så att inga självmord begås, men det är ju vardag ;) Och ta en lång, skön dusch. Och bygga muskler, genom att ligga i min säng och stirra upp i taket. Och kanske köra skoter? Det hade ju varit fett kul! Yeees, men först och främst så ska jag sova.

Sov sött och dröm gott

Frödag

  • Styrketräning - Check!
  • Simning - Check!
  • Åkt volvo - Check!
  • Slagits med tanter på Maxi - Check!
Allt detta innan kl 15. Fan bra jobbat.

Nackdelen med att simma på Edda är att, det bara finns gamla eller enormt tjocka människor där. Och barn. Har man någorlunda tur så har någon simträning, men killar i speedos är inte så jävla sexigt...
Det var särskilt en tjock människa som liksom utskiljde sig från mängden, hennes lår var dubbelt så feta som hennes vader och annat fläsk bara...FLÄSK.

______________________________________________________________________


Ikväll ska jag helt enkelt ta det lugnt. Orkar helt enkelt inte. Imorgon ska jag, dum som jag är, spela fotboll, nån sorts cup. Vi vann ju faktiskt helt otippat förra året och jag gjorde det sjukaste målet. Inte snyggaste, snabbaste utan fulaste. Fast det var ändå ganska snyggt. Motståndarlagets målvakt kastar ut bollen, mot mig. Jag slänger simpelt upp benet och skjuter tillbaka den på volley, i mål. Hahah.

Öhh, jag tror min granne har fått en hjärtinfarkt eller dött eller nånting...ambulansen kom nyss. Hade jag varit infödd Tåmebo kanske jag hade gått ut och kollat vad som händer. Men nu är det ju så att jag i grund och botten är åbybo, en sådan där obrydd jävel ;)
Hoppas det inte är alltför allvarligt bara, har ju trots allt hälsat på människan typ...2ggr. Kallas god grannsämja! Eller? jaa, ni kanske fattar.

Spänning i Tåme (aka Stjärthålet)

Nyss ute på prominix med Malin och LuddeDenSmarte. Först får hunden damp, sen stirrar Malin ut i mörkret. Slutligen fattar Marre och ser två älgar stirra på oss. Den tredje älgen ser vi inte till. Vi fortsätter i snabb takt åt motsatt håll, där det råkar vara bäcksvart. Tur att ingen av oss är särskilt mörkrädda ;)

Dagens mest spännande händelse. Förutom att jag höll på att dö på ett övergångsställe. Men trots mitt extremt dåliga balanssinne+klumpighet så överlevde jag! Med hedern i behåll dessutom ;)

Och MSN funkeint. Hade typkanske kunnat fråga min bror, men jag är fortfarande arg så det blir inge av.

Är det såhär när man är kär när man är liten?

Stiger upp 6, kommer hem 17. Om jag har tillräckligt med ork så får jag i mig lite middag. Sovdags vid 20-21 (fast somnar hursomhelst inte före 23). Fy satan. Om det är så här illa så vill jag aldrig bli vuxen.

Imorse slog det mig. Vad jag vill bli när jag blir stor. Vet att jag redan sagt att jag vet, men det var en lögn för att lura er på villovägar ;) Okej, mest jag som blev lurad, men ändå! Denna gången tänker jag knipa käft tills jag är hundra. (år, inte procent). Eller tills någon, ganska enkelt, övertalar mig att berätta. Fast det här känns mycket bättre. Vet exakt vilken kurs och vilket universitet jag vill gå på. Det förra var så jäkla flummigt. Det blir ändå inte aktuellt förrän tidigast våren 2011. Så jag lär väl ska hinna ändra mig innan dess. Vem vet, kanske kan skapa mig en karriär inom ICA. Det hade ju varit drömmen...


P.S

Jag saknar folk! Mest Lina och Emma, men också en tredje person som alltid lyckas vara upptagen... BLÄ.
Det är också jättedumt. För på veckorna hinner jag knappt leva och på helgen så sover jag mest.
Jag vill hitta på något roligt. Valfritt.

Stabilt labil

Dag 2 avklarad. Bara 12 dagar kvar!! Fast jag måste erkänna det går enormt mycket bättre nu när jag ändrat inställning. Det är ju faktiskt så att med rätt inställning så går det mesta ;) Kassa på torsdag, hoppas bara det inte blir alltför mycket att vara där. Är det andra PLU-nr så kommer det fucka till det rejält i mitt huvud...




Dagens fundering:

Kan man bli påkörd av en buss som är -Ej i trafik-?

Sign out

Ska snart sova, men tänkte först att jag skulle avsluta på ett lite bättre sätt. My life is not all hell, you know.

Igår var jag nog på den absolut bästa bio-upplevelsen i mitt liv. För det första var vi i Piteå, där ALLT är bättre än i ske-å. Så bara det var ju...något. Hursomhelst så står det en vänlig karl som river av biljetter och delar ut glajjer, istället för nån sur jävla gubbe. Själva salongen är mycket mindre än man är van, men det skapar en mysigare känsla. Då reklamen är slut så kommer den vänliga karlen upp på scen (vi får först panik; inställt?!?) men han skulle bara hälsa oss välkomna och berätta lite smått om själva 3D-grejjen. Han står där framme och skämtar och har sig, men ingen som blir sur eller irriterad för att han drar ut på tiden. Allt är så jävla trevligt och mysigt i den staden så man blir ju lite kär!

Efter ett par trailers så drar filmen igång. Avatar. Kan beskriva den med ett ord: magisk. Jag kom på mig själv med att le ett tag, bara för att jag var så lycklig(det var dessutom under en lite sorglig del av filmen^^)
Jag har sagt det förut, säger det igen. Om man verkligen vill gilla och uppskatta en film på bio; se inga trailers, ha absolut inga förväntningar. Jag for dit, noll koll, visste bara att det handlade om blåa figurer och att folk tyckte den var asbra. Och jag älskade den.

Som sagt, Magisk.


Sanningen smärtar

Jag skulle kunna kröka, knarka, knulla hur mycket som helst. Men det gör jag inte. Varför? Jo, jag är inte dum i huvudet. Men jag skulle kunna, mina föräldrar vet ingenting om mitt liv, eller så bryr de sig inte.
WOHO skulle vissa tänka, men för mig är det bara en ständig påminelse om smärtan, som inte syns, men som finns där, och gör ont.

Det återstår 4 månader av skolan. 4 månader kan jag klara. Sen kommer sommaren. Det existerar inga problem, eller sorg under denna underbara årstid. Då hösten kommer, och med den, verkligheten, så ska jag bryta mig lös från den här smärtan, på ett eller annat sätt. Jag hoppas bara att man kommer förstå att jag gör det för min egen skull, inte för hämnd, av själviskhet eller av ren elakhet. Jag gör det så jag kan starta ett nytt liv. Bort med den gamla skiten, in med ny.


Är så förbannat trött på själviska människor.

Här är en nyhet: Det existerar andra människor. (!!!)

Det kan vara lite svårsmält, men försök iaf.

 

Tack, och välkommen till 2000-talet


Död åt någon!

Kan någon berätta för mig vad fan man har en familj till, förutom att fucka till ens liv?!? Jag vill veta.

Kommer hem, finner att min bror för en gångs skull står och lagar mat. Eller rättare sagt, han står och steker upp min satansjävla mat jag ska ha på jobbet imorrn. Till hans försvar: "men mamma sa det.." Jag flög i taket och sa/skrek: "VAFAN HAR HON MED DET ATT GÖRA?!" Helvete, jag far inte till hennes kylskåp och ber hennes inneboende att fucka till hennes mat. Ja, det kan verka som petitesser, men jag har sovit minimalt, inte ätit mat på hela dagen, slavat på ica och så kommer jag hem till det här. Det var droppen som fick vattnet att koka över. Detta ledde givetvis till ett s.k psykbryt. Har lugnat mig en aning nu, men känslan av att vilja knivmörda någon vill inte försvinna. Varför ska det alltid gå åt helvete då man kommer hem? JAG VILL FLYTTA!

BIO!

Jag hatar mat! Iaf då man inte vet vad man ska laga och dessutom har det knapert i kylen... Blä. Om dryga timmen kommer Malin och plockar upp mig. Har hört rykten om att vi ska köra finvolvo, men man vågar väl inte hoppas ;) Vi ska rymma från västerbotten och bege oss till sköna Piteå. Varför  nu Skellefteå inte har 3D-bio kan jag verkligen inte förstå, men okej. Hoppas bara att jag lyckas hålla mig vaken genom hela filmen. Somnade vid 21-tiden både fredag och lördag. Jo, det var jättespännande, men sömn var något jag behövde.

Lär väl bli en hyffsat dålig start på veckan. Tippar väl på 5-6timmars sömn inatt oooch ungefär lika mycket resten av veckan. Typ samma som i veckan. Askul.

Det blir såhär då man inte har skola att tänka på

Varför känns det som om tiden rinner iväg och samtidigt står helt stilla? Jag är stressad men vet inte vad det är jag ska hinna göra.

Jag behöver sällskap! Jag tänker och överanalyserar saker för mycket då jag är ensam för länge. Och då inser jag hur meningslöst allting är och.. det spelar egentligen ingen roll, men jag föredrar då huvudet är tomt.

Men nu när jag likas är ensam så kan jag dela med mig lite av mina, för en gångs skull-inte helt vrickade, tankar.
Vet egentligen inte varför, men jag har på senaste tid tänkt enormt mycket på min uppväxt. Beror nog dels på att jag faktiskt, snart är vuxen men också på vissa personer som, dumt nog, påmint mig.
Vare sig man vill eller inte, så är barndomen grunden för hur man kommer vara som person resten av livet. Nu när jag tänker tillbaka så är jag nästan glad över allt som hände. Det är inte acceptabelt för en 10-åring att känna att alla skulle ha det bättre om man helt enkelt inte fanns. Självmordstankar borde inte få existera. Från ett väldigt oväntat håll kom räddningen. Någon som accepterade och behövde just mig. Kommer att vara för evigt tacksam, du räddade mitt liv, samtidigt som du lärde mig så otroligt mycket. Du förtjänar så mycket mer.

Hur det än är, så är jag glad över att det var som det var. Det goda hjälpte mig överleva, och det onda gjorde mig starkare. Hade inte ändrat på nånting, även om jag kunnat. Det som inte dödar, det härdar. Eller hur?

Vet inte alls hur det här hänger ihop med någonting just nu. Förutom med mina skuldkänslor, som aldrig kommer försvinna. Om man jämför den här skiten, med hur jag har det nu borde jag inte alls klaga. Har det bättre nu än jag har haft på lä.....någonsin. Så vad är då problemet?




Problemet är att jag är nöjd med min tillvaro, men jag vill ha mer



-Nu ska jag slänga mig in i duschen, man tänker oerhört mycket bättre där. Inte för att 'tänka'är något jag behöver göra just nu...

Tjaaaa bloggen!

Min rygg gör ont, Sadisthoran vägrar ge mig en kudde >.<
Min vecka sög. Totalt. Och mina helgplaner krossades. Så jag var tvungen hitta på nya. De är extremt spännande.
*Sova
*Bio

Vi ska förhoppningsvis se Avatar i 3D =D Har nämligen hört att den ska vara hyffsat bra ;)



Hahah kom nyss fram till att min kropp är extremt missbildad =D Och att min framtida man borde bli nr 13(?) i det blå laget. Fast det skulle bli synd om våra barn.

Jag vill också påpeka att jag ogillar min praktik. Man påminns ständigt om sommarn, fast istället för att det är varmt, man får jobba självständigt och att man känner och (oftast) gillar de man jobbar med så SUGER DET. Är egentligen inget fel på stället, det är bara inte mitt. Men det är bara att hålla ut 3 veckor till.


Trött som ett svin

Livet är härligt då man ligger vaken på natten och inser att man inte har sovit ett skit. Man undrar vad klockan kan vara och 10sek senare ringer alarmet....

En riktigt fin start på min dag. Halvsovande och heldöd fick jag mig iaf iväg. Min första arbetar-dag gick faktiskt riktigt bra. Slavade på medan min simon-vän slöade apa... Och jag kom ihåg att jag hatar folk. Iaf då man har en ica-tröja på sig. Död åt folk som inte kan leta själva!

Nu måste jag hem. Och steka plättar. Fast jag vill inte. Jag vill sova. Mmmmm sova...

Hortelia...

Kom just på en grej. Eftersom jag inte kommer vara på skolan i veckan så är jag helt utan internet. Great. Och jag har räkningar som måste betalas... Men vi borde få tillbaka det i veckan. Annars måste jag halshugga nån på telia. I allra värsta fall så får jag väl göra ett återbesök hos Malin ;) Hon kan nog behöva sällskapet, fast jag tror nästan hon föredrar Satan framför mig...men det är smällar man får ta.

Drömmen blir verklighet

Jag har fått praktikplats!!! Och inte varssomhelst utan på ICA KVANTUM. Lyckan är gjord.
Traskade dit idag för att ha ett samtal på hela 3min(!!!) Fett värt. Särskilt nu då det är ca -20 ute. Jag förfrös halva jävla ansiktet... Och mina ljumskar har fortfarande inte tinat upp. Och jag är arg.
Ser verkligen inte fram emot dessa 4veckor, men jag tror det kan funka. Och vem vet, slutar det riktigt lyckligt kanske jag kan få jobb efteråt. Och det tackar vi inte nej till.

Jag vill hem och krypa ner under täcket. Det är dumt att det är träning ikväll. Känner att jag måste dit, tränade inget alls under förra veckan. Och min kropp behöver få arbeta lite. Men det känns tungt. Särskilt då man måste värma upp själv innan. Utomhus. Kallt. Men jag får brottas och slåss, och det är hufudsaken.

Utvilad! För en gångs skull...

Jag är på skolan för att jag tycker om att vara här INTE för att jag inte har någon satansjävlaAPU-plats.... Död åt någon!
Annars är jag förvånandsvärt pigg idag, eller jag vill inte lägga mig ner och dö iaf. Det är ju positivt. Fast det kan bero på glädjen att få sova ensam, i min egen säng. Klagar inte över sällskapet i lördags, MEN NOG BREDDE VI UT OSS LITE VÄL MYCKET?! Rumpbarn. ;D

Igår var jag jävligt produktiv, för att vara mig. Städade, spikade upp bokhylla (som kommer att rasa ner på mig en vacker natt) och jag såg över tiden som är kvar till studenten. Drygt 4mån, varav 2 av dem består av "apu" samt lov och shit. Det lämnar kvar 2 (ja, mina matteskills es impresipble!) månader till plugg. Ska hinna avsluta ca 10kurser på den tiden. Jodå, det kommer gå jättebra. Jag kom dock fram till slutsatsen att om jag vill uppleva studenten (om jag då inte skulle få permis från psyket, men jag vågar inte chansa) så måste jag ta bort minst 1kurs, förhoppningsvis 2. Måste prata med Abdegon.

Nu, snart, ska jag lämna detta fina ställe som gör mig alldeles varm om hjärtat, och bege mig ut på apu-jakt. Återvänder vid lunchtid, idag är det pastagratäng med kebab. Tvivlar starkt på om det är ätligt.

RSS 2.0